سلام خانما من 19 سیکلم هستم ولی از چند روز آخر پریودی تخمدانام درد میکنن و تیر میکشن مخصوصا موقع سحری که بیدار میشم این دردا رو بیشتر دارم گاهی هر دو با همه گاهی ام فقط یکی از تخمدانام درد میکنه...کسی تجربه شو داشته یا علتشو میدونه؟
ناگفته نماند هنوزم ترشحات آبکی دارم
رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعاء. ..رب لاتذرنی فردا و انت خیر الوارثین...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
استفاده شو توضیح میدی؟ منم دوسه ماهه گاهی زیر دلم همون سمت تخمدونا تیرمیکشه رفتم سونو هیچی نبود .میخوام اقدام کنم ...چرا ب دوستمون گفتید ک اقدام کن برای بارداری؟
وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه