2777
2789
عنوان

درد تخمدان ها پس از پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 27341 بازدید | 37 پست
شايد تا الآن تخمکی آزاد نمیکردی برای همینم علامتی نداشتی. ترشحاتت چه رنگیه؟ 

نه اتفاقا از اون لحاظ همیشه اوکی بودم...ترشحاتم چون یه مفدار عفونت دارم رنگ داره یکم

رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعاء. ..رب لاتذرنی فردا و انت خیر الوارثین...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خط دوم امضات چند سال بود ذکر قنوتم شده بود. 

ان شاء الله که با سلامتی نی نی تو بغل بگیری...من دوبار سقط داشتم فعلا دکترم اجازه اقدام نداده بهم

رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعاء. ..رب لاتذرنی فردا و انت خیر الوارثین...
اگه بو نداره خیلی نگران نباش. البته باز یه دکتر بگو

اوکی...من فقط نگرانم نکنه کیست باشه

ان شاء الله که با سلامتی نی نی تو بغل بگیری...من دوبار سقط داشتم فعلا دکترم اجازه اقدام نداده بهم

ممنون عزیزم 😍 😍 

منم یه سقط داشتم با میکرو 

این بارم میکرو کردیم که شد 

ان شاءالله قسمت خودت بشه. 

هر ماه سونوگرافی میدی؟ 

نه اما چند باری واسه فولیکول رفتن سونو خوب بوده وضعیتم

ممنون عزیزم 😍 😍  منم یه سقط داشتم با میکرو  این بارم میکرو کردیم که شد  ان شاءال ...

ان شاء الله عزیزم

دردی که میگی طبیعیه. اگه تخمک گذاری باشه. کاش کیت بخری بذاری. 

آره اینم فکر خوبیه بنظرم

دردی که میگی طبیعیه. اگه تخمک گذاری باشه. کاش کیت بخری بذاری. 

استفاده شو توضیح میدی؟ منم دوسه ماهه گاهی زیر دلم همون سمت تخمدونا تیرمیکشه رفتم سونو هیچی نبود .میخوام اقدام کنم ...چرا ب دوستمون گفتید ک اقدام کن برای بارداری؟ 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه