2777
2789
عنوان

خانومای باردار میشه راهنمایی کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 19 پست
فقط استراحت مطلق

دکتر گفت کیسه اب هس ساک حاملگی هم هس اما نگفت جنین هس یا نه یا کیسه زرده هس یا نه 

خدا جونم امشب یه نیم نگاهی به زندگی هرکسی که این پست رو میخونه بکن از اون نگاه هایی که زندگیمونو از این رو به اون رو کنه آرامشی از جنس خودت 🤗🙏.الهی آمین          خدایا هزار بار شکرت.                  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ
دکتر گفت کیسه اب هس ساک حاملگی هم هس اما نگفت جنین هس یا نه یا کیسه زرده هس یا نه 

برای جنین خیلی زوده هفته 8مشخص میشه فقط استراحت کن

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای جنین خیلی زوده هفته 8مشخص میشه فقط استراحت کن

مرسی❤❤

خدا جونم امشب یه نیم نگاهی به زندگی هرکسی که این پست رو میخونه بکن از اون نگاه هایی که زندگیمونو از این رو به اون رو کنه آرامشی از جنس خودت 🤗🙏.الهی آمین          خدایا هزار بار شکرت.                  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ
استراحتت بیشتر کن.فقط برا توالت بلند شو

میگم 

من تو هفته ۲۰ هستم 

از دیروز تا حالا شکمم جمع شده و کوچیکتر از روزای قبل 

قبلش حین رابطه به مقدار آب ازم خارج شد 

از دیروز تا حالا فکرم مشغول 

ینی کیسه آب پاره شده 

چون جنین هم از قبل هیچ حرکتی نداشته الانم نداره 

من از کجا بفهمم سالمه 

شما اطلاعی تجربه ای دارید بهم بگید

ممنون‌

فارس. وراوی...❤❤❤
میگم  من تو هفته ۲۰ هستم  از دیروز تا حالا شکمم جمع شده و کوچیکتر از روزای قبل  قب ...

اگه دکتر رابطه منع نکرده رابطه عمیق نداشته باشین .برا چک کردن کیسه هم باید بری بیمارستان اونجا برات کیت میذارن بفهمن نشتی داره یانه.اگه همون یبار بود نگران نباش .

یه پد یا دستمال بذار داخل لباس زیرت وعطسه کن اگه خیس نشد نگران نباش.

مایع ابکی وبی رنگ بخاطر کیسه اب.

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧