2777
2789
عنوان

پسرم دیروز تازه رفت توی دوماه ...

492 بازدید | 17 پست

من اطلاعات ندارم نمیدونم این حرکات از بچه زوده یا به موقعش هست یا نه.

دو هفته سه هفته میشه که باهاش حرف بزنی میخنده . عکس العمل نشون میده. صداهای بلند از خودش در میاره در جواب حرف زدن باهاش.

زل میزنه نگاه به دهنمون میکنه بعد صدا در میاره.

یک هفته اس پاهاشو سیخ میکنه فشار میده ینی منو بلند کنید راه ببرید. بغلی شده😑

پدرم یبار اروم پاشو مماس زمین کرد،  گرفتش روی زمین‌ پاشو.دیدیم قدم برمیداره. قشنگ زانوشو خم میکنه راه میاد دو سه قدم.

از یکی دو هفته پیش متوجه شدیم وقتی بغل منه یا بغل باباش، کسی دیگه بخواد بغلش کنه ، روشو برمیگردونه پاشو سیخ میکنه نمیره.

خیلی خیلی دقت میکنه به همه چیز

اطرافیانم میگن هوشیاره بچه اما هرکسی بچه خودشو زیبا و باهوش میبینه هیچ شکی در این نیست. 

السلام علیک یا غریب الغربا یا علی بن موسی الرضا . صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جون دلم طبيعيه پسرمنم دقيقاازهمون موقعهاهمينكاراروميكردالان٤ملهشه

پس بچه های الان باهوش شدن چون مادر و پدر ماها تعجب میکنن

السلام علیک یا غریب الغربا یا علی بن موسی الرضا . صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین ....

دختره من از شيش ماهگيييش ميخاي بذاريش رو زمين روي شكمش نميمونه ميمونه روشصت پاهاش كف دستاش رو زمين،باسنش تو اسمون ،مثل حالتي ك ميگن دروازه باز ميكنه ،هزار بارم برش داري بذاري فقط همونه،اصلا پاشو خم نميكنه

خدانگهش داره خیرشو ببینید

تواین سایت هستند کسانیکه واقعا خواهان مادرشدن هستند براشون دعاکنید آرزوشون برآورده بشه

من پسرم نه ساله است میدونم چه ذوقی دارید ازتعاریفتون پیداست

اما

دیگه نه توفضای حقیقی ونه مجازی ازپسرتون تعریف نکنید 

خداپشت وپناهتون

دختره من از شيش ماهگيييش ميخاي بذاريش رو زمين روي شكمش نميمونه ميمونه روشصت پاهاش كف دستاش رو زمين،ب ...

اهان زاستی بچم قلت هم داره میزنه میخاد خودشو بندازه رو شکم

خدانگهش داره خیرشو ببینید تواین سایت هستند کسانیکه واقعا خواهان مادرشدن هستند براشون دعاکنید آرزوشو ...

چرا عزیزم ؟؟؟

چند تاعلت داره اینجابگم‌بقیه میریزند سرم این‌تعاریف روباهمسرتون انجام بدید امادرمنزل نه جلوی بقیه

بخاطر چشم و نظر ؟

یا چی ؟

بخدا قصدم تعریف کردن نبود 

فقط میخاستم بیینم عادیه به وقتشه یا نه.

بخاطر چشم و نظر ؟ یا چی ؟ بخدا قصدم تعریف کردن نبود  فقط میخاستم بیینم عادیه به وقتشه یا نه.

پسرتون کاراش جلوتر ازبچه های دیگه است پس بهره ی هوشیش ماشاا....بالاست براش اسفند دود کنید ودیگه ازش تعریف نکنید مخصوصا اینجا یاتوفامیل وهمسایه وبین دوستان میدونم قصدتون ازتعریف کردن بدنبوده اما اولا چشم ونظر دوماکسانیکه بچه ندارند حسرت میخورند من پسرم نه ساله است هیچوقت حسرت خونه وبچه وزندگی مردم رونخوردم یادمم به کسی نیست سرم تولاک خودمه اماخیلی ها دست‌ خودشون نیست آه میکشند وحسرت میخورند وافسرده میشند نگیدبهتره