2777
2789

میتونم دوباره شروع کنم بهش بدم ؟

بالا اوردنش بیشتر شده

داره پنیر پس میده

السلام علیک یا غریب الغربا یا علی بن موسی الرضا . صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین ....

اره بهش بده حتما لازم داشته که دکتر بهش داده🙁

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بهش بده حتما لازم داشته که دکتر بهش داده🙁

بد نیست دوباره بهش بدم ؟ منظورم اینکه مشکلی نداره قطع کردم دوباره بخام شروع کنم ؟

السلام علیک یا غریب الغربا یا علی بن موسی الرضا . صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین ....
واقعا چرا؟؟؟ ميدوني چه عذابي ميكشه بچه؟؟؟

دوست ندارم بچم از الان قرص و دارو بخوره 

قطع کردم ببرمش طب اسلامی

که همسرم نیومد 

بله بهش بده فقط باید اون دارویی که میدادی رو تدی یکی دیگه بدی ...چون بدنش مقاوم شده ...هیچوقتم سرخود نذار کنار گلم

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

چندوقتشه بچت عزیزم

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شمارش معکوس برای گرفتن دستای پرنسس زمستونیم.اللهم صل علی محمدوآل محمد.عشقم بدنیا اومد.پرنسس الان ۶ سالشه   .شکرت خدا.مامان بی صبرانه منتظر قدم‌های نازت تو هست پرتقال شیرینم.

بد نیست دوباره بهش بدم ؟ منظورم اینکه مشکلی نداره قطع کردم دوباره بخام شروع کنم ؟

نه مشکلی نداره.خیلی نگرانی با دکترش مشورت کن

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
بله بهش بده فقط باید اون دارویی که میدادی رو تدی یکی دیگه بدی ...چون بدنش مقاوم شده ...هیچوقتم سرخود ...

دلم میسوزه بیچاره قرص حل شده میخورد عوق میزد گریه میکرد😔

لبنیات سمه.خودتم نباید بخوری عرق نعنا هم مضره

عه من یسره دارم عرق نعنا میخورم کهههه

شوهرم هی میگه بخور واسه نفخ 

بعد هرچیزی عرق نعنا میده بهم.

لبنیات ک دهن نمیزنم