2777
2789

سلام دوستان.۸۵ روزه زایمان طبیعی کردم و نسبتا خوب بود مشکلی نداشتم بعد ۴۰ روز لک و خونابه هم قط شد ولی بعد ۴ روز دوباره مثل پریود شرو شد من فک کردم پریود شدم چون ۷ روز بود بعد تموم شد و دوباره ترشحات طبیعی ولی حالا هر ده روز این اتفاق میفته با بچه و دست تنها هنوز نتونستم برم دکتر ینی خطرناکه خیلی میترسم بخاطر زایمان مشکلی واسم پیش اومده باشه 😭😭😭

منتظر اومدن دختر قشنگم هستم😍❤

یه سونوبده ببین بقایانداری

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا کیسته

با یه دوره قرص ال دی خوب میشه

فقط برو دکتر و یه سونو بده تا مطمئن بشی

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  

عزیزم به خاطر زحمت و شیر دهیه و اینکه حتما استراحتت کمه یا زیاد بچه بغل میگیری

دکتر تو اون شرایط برای من امپول نوروبیون ایرانی که شامل همه گروههای ب هست رو تحویز کرد هر 3 روز یک بار

كاش آدمها دانه هاي دلشان پيدا بود....
بچه رو بده یکی برات یکی دوساعت نگهداره...اگ هیچکس و نداری خب شیرش بده عوض کن همراه خودت ببر...رفت ک ...

نمیبره اصلا وقت نداره طفلی نمیتونه کارش تعطیل کنه

منتظر اومدن دختر قشنگم هستم😍❤

عزیزم نگران نباش من 73 روز خونریزی داشتم 

دکترم رفتم هیچی نبود

وقتی بچه سینه رو میمکه این اتفاقات هورمونیه و زیاد پ یش میاد

نگران نباش به خودت زیاد برس

كاش آدمها دانه هاي دلشان پيدا بود....