2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه چی گرفتم  واشه جهیزیم ولی نه مارکشو میدونم نه  قیمت الانشو   ولی ضمانت نامه دار ...

چرا خطریه.. من تا حالا ازش استفاده نکردم. بنظرتون خطرناکه؟؟ *استفاده اش چجوریه

مالمن لتیم دوقلو عه خیلی راصیم تکشو تو دیجی میدیدم ۸۰۰بود دوقلوشو نمیدونم 

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
چرا خطریه.. من تا حالا ازش استفاده نکردم. بنظرتون خطرناکه؟؟ *استفاده اش چجوریه

نمیدونم   والا هنوز نرفتم خونم ولی  واسه 

مامانم از این ساده های تفال داره چفتیا 

میگه درشو محکم ببند  و زیاد نزار رو گاز و این چیزا  

بعد من حوصلم نمگیره خنک شه اون بیلبیلکشو میگیرم بالا بخارش خارج میشه بعد باز میکنم درشو  😆😆😆😆 

واسه جهیزیه از شوش خریدم  یک سال و چند ماه پیش 700 تومن 

من شنیدم خیلی خطرناکه میخام بخرم ولی میترسم

برای من که سوپاپ  اطمینان داره تا بخارش تموم نشه درش باز نمیشه من که راصیبودم خداروشکر 

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
برای من که سوپاپ  اطمینان داره تا بخارش تموم نشه درش باز نمیشه من که راصیبودم خداروشکر

اگه بخام بخرم ک. نترکه باید چجوری بخرم مطمعن باشه.. بهم بگین اصلا آشنایی ندارم با زودپز الان دی جی کالا زدم زودپزه موسوی شبیه این قدیماس. بنظرتون خوبه؟؟ 

حقیقت من با این قدیمیا کار نکردم نمیدونم ولی خوب یکی از عیب هاشون اینه که اگه ادم یادش بره هوا گیری کنه باز میشه میپاشه به ادم و میسوزونه که جدیدا با سوپاپ اطمینان این جوری نمیشو داخلشون هم ی حد مینی مم و ماکسی دارن که یوقت بیشتر و کمتر اب نریزی که مشکل پیش بیاد من که رازیم یعنی تو نیم ساعت خورشتام اماده میشه وخیبیم خوب درمیاد 

حقیقت من با این قدیمیا کار نکردم نمیدونم ولی خوب یکی از عیب هاشون اینه که اگه ادم یادش بره هوا گیری ...

@@دوست عزیز مال منم لتیم دو قلو ولی اصلا راضی نیستم سوتش خیلی سنگین و اصلا نمی چرخه و در نهایت غذا از واشرش میزنه بیرون و به خونه گند میزنه. و مجبور شدم زود پز معمولی تک ظرف بخرم که واقعا از اون بی نهایت راضیم. و الان متاسفانه لتیم انداختم یه گوشه و فقط جا گرفته