سلام خانما پسرم ششم باید واکسن شش ماهگی میزد ولی مریض شد هنوزم خوب نشده دارو میخوره اگه ببرمش میزنن براش واکسن رو یا نبرم اصلا؟
برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون خدایا شکرت منم خونه دار شدم ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سرما نخورده بردمش دکتر گفت ویروس عراقی گرفته بچم خیلی اذیت شد تب داشت همش گریه میکرد در عرض چند ساعت بچم اب شد
برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون خدایا شکرت منم خونه دار شدم ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه
یک هفته دیرتربری چیزیش نمیشه ولی واکسن مانعش نیست اگه میدونی صعیف شده بذاریک هفته دیگه
ضعیف ک شده خیلی
سرماخوردگی خفیف اشکال نداره اگر میکروبی باشه از یه پزشک سوال کنی بهتره
ویروس بود
من سرما خورد ۱۰ روز بعدم بردمش ۶ روز تب کرد خیلی اذیت شد....برا واکسن های قبلیش حتی گریه هم نمیکرد ا ...
اخه همینجوری هم دیر شده انگار چون واکسن چهار ماهگی هم بخاطر ختنه ده روز عقب افتاد اینم گفتن باید ده روز دیرتر بزنی
من دکتر بردمش گفت چون واکسن سیستم ایمنی رو ضعیف میکنه اگه سرما خورده باشه سرماخوردگیش عود میکن ...
اخه گفت سرما نخورده ویروس عراقی گرفته ولی خیلی شبیه سرماخوردگی هست دقیقا عین همون تب و بیقراری سرفه ابریزش بینی