2777
2789

خب خب اول بگمممم سلاااااام🙋‍

حال شماااا احوااال شما😁

روزاتان را چگونه گذرانده اید؟!🤔😎

موضوع چالشمون اینه بزن رو دکمه کپی پیست و اخرین کپی رو بزار اینجا🙈😎

باشد تا رستگار شوید👀

برو کهههه بریم 

اول خودم😃

3

2

1

اعتراف میکنم بچه که بودم بارهاخودمو به مریضی زدم که نرم مدرسه ولی هنوز تو این فکرم اون دکتری که منو معاینه میکرد برام دارو تجویز میکرد مدرکشو ازکجاگرفته بود😐🤔

اگر برای چیزی که میخوای نجنگیدی برای چیزی که از دست میدی گریه نکن ...✔

اعتراف میکنم بچه که بودم بارهاخودمو به مریضی زدم که نرم مدرسه ولی هنوز تو این فکرم اون دکتری که منو معاینه میکرد برام دارو تجویز میکرد مدرکشو ازکجاگرفته بود😐🤔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا سکه معادل۴۹۵۰۰۰٬۰۰۰بده بعد زندان نرو علی برکت الله😂😂😂

کامنت مخالف ریپلای نکن جانان   تو خوبی ما بد😑تو راس میگی ما نه   تو میدونی حتما  حال میگیری عمدا  جواب همرو میدی از دم   حق با توعه قطعا  فقط ریپلای نکنننن   

حرفها دارم اما ... بزنم یا نزنم؟

با توام، با تو خدا را! بزنم یا نزنم؟

همه حرف دلم با تو همین است که دوست...

چه کنم؟ حرف دلم را بزنم یا نزنم؟

عهد کردم دگر از قول و غزل دم نزنم

زیر قول دلم آیا بزنم یا نزنم؟

گفته بودم که به دریا نزنم دل اما

کو دلی تا که به دریا بزنم یا نزنم؟

از ازل تا به ابد پرسش آدم این است:

دست بر میوه‌ی حوا بزنم یا نزنم ؟

به گناهی که تماشای گل روی تو بود

خار در چشم تمنا بزنم یا نزنم؟

دست بر دست همه عمر در این تردیدم:

بزنم یا نزنم؟ ها؟ بزنم یا نزنم؟

2 تا چیز بگمت اول یه خورده طولانیه من بهت مینویسم بعد بیکار شدی بخون لطفا دومم اینکه لطفا قضاو ...

باشه عزیز بگو

سلام عشقم صبح بخیر این بود😫😫

مخاطبت کی بود حاالا؟😄😄😄

خیلی بده مشغول تماشای یه سریال آمریکایی باشی و یهو بابات بیاد بغلت بشینه چون نه میشه قطعش کرد نه ادامه داد ، فقط باید توکل کرد.

🆑 @stop85👈

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.