2777
2789

سلام 😍

خواستم از تجربه هاتون استفاده کنم

دخترم ۷ ماهشه من بهش شیر با بیسکویت مادر،سرلاک،حریره بادام و فرنی سوپ ماهیچه و یا پای مرغ+شیر خودم میدم

چیز دیگه ای هم هست که خوب باشه بهش بدم؟

مثلا توی یک روز صبح شیر گرم میکنم با بیسکویت مادر بهش میدم بعد موقع ناهار بهش سوپ میدم عصر سرلاک میخوره و بین همه اینام شیر خودم و شیر خشک میخوره کافیه؟

و اینکه هنوز دندون در نیاورده یه مدت لثه ش درد میکرد ولی دندون در نیاورده...

هنوزم کامل نمیتونه خودش بشینه ..میشنه بعد ۱۰ ثانیه میوفته طبیعیه؟؟

ببخشید ممنون میشم تجربه هاتونو در اختیار من و بقیه مامانای جوون بزارین😍😘🤩

من با وجود تو خوشبخت ترینم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من ۱۰ ماهه نشست ۱۱ ماهه کامل مسلط شد ولی من از اول نمیذاشتم بشینه میترسیدم برا کمرش

خداوندا، خداوندا قرارم باش و یارم باشجهان تاریکی محض است، می‌ترسم کنارم باش        خدایا جگرگوشه هامو به خودت می سپارم🙏🙏

سلام ....خوبه .... پوره سیب زمینی با روغن زیتون ویا حتی شیر خشک داخلش برای نرمی میشه داد....سوپ میکس ماهیچه و سبزیجات عالی.... دندونم از ۴ ماهگی تا ۱۵ ماهگی وقت داره...‌اگه دیر بشه جای نگرانی نیس ....هر کس ب ژنتیک ربط داره و از دست کسی ساخته نیس بندازی جلوتر

بیخیال هر چی ک توش انرژی منفی 
دختر من ۱۰ ماهه نشست ۱۱ ماهه کامل مسلط شد ولی من از اول نمیذاشتم بشینه میترسیدم برا کمرش

منم همینطور وقتی خودم میزارم بشینه احساس میکنم اذیت میشه

من با وجود تو خوشبخت ترینم😍