2777
2789
عنوان

شوهر خواهرم

235 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من خواهرم ۸ ماهه که نامزد کرده یعنی عقدن اما همیشه میگه شوهرش از اینکه بخواد پولی چیزی بهش بده حرف نمیزنه چون خواهرم کارمنده خودش حقوق داره بنظرتون خسیسه یا کلن دوران نامزدی اینجورین همه اصلا حس مسئولیت هم نداره چیکارکنه خواهرم بنظرتون

عضو گروه رز قرمز🌹تاریخ شروع رژیم:1400/9/28 وزن اولیه 96.400 وزن فعلی 95.100 وزن هدف 70💪 

منم تصورم این بود ک تو نامزدی پسر خرجی نمیده اما من تو این یک سال نامزدم همه خرجیموداده حتی یه سال هم خانوادم نخریدن بستگی به اعتقاد خود پسر داره من به نامزدم میگم تو الان نباید خرج منو بدی میگه چه ربطی داره من خودم دوست دارم مسئولیتت با من باشه

تو مرد باش اشک کسیو در نیار نمیخاد مردباشی گریه نکنی

والا من مردی میشناسم کم مونده بود تو دوران نامزدی یا حتی قبلش (دوستی) خانواده ش رو بفروشه و نامزدش رو تامین کنه! خرج کردن حد وسط داره دیگه، نه اینطوری نه اونطوری که بگی کارمنده دیگه!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوران نامزدی 

اختیار دختر هم با پدر هم باشوهر! 

خرجی دختر ن با پدره ن با شوهر! 

بدبختیه! 

😂😂😂

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

مرد بی مسیولیت بدرد زندگی نمیخوره شوهر من اوایل یه قرون خرج نمیکرد هیچی واسم نمیخرید منم صبوری کردم و دائما حرص میخوردم بعدا کم کم متوجه شدم مادرشوهر فوق العاده خسیسی دارم شوهرم یاد نگرفته خرج کردنو الان خوب شده خیلی بهتر شده کم کم مثل خودمون میشه 

اصلا همون اوایل رستوران و این چیزا میرفتن اما الان نه هدیه نه رستوران هیچی به هیچی

همشم میگه من دارم خونه میسازم خرج دارم...

عضو گروه رز قرمز🌹تاریخ شروع رژیم:1400/9/28 وزن اولیه 96.400 وزن فعلی 95.100 وزن هدف 70💪