2777
2789
عنوان

یخچال میخام بخرم

137 بازدید | 18 پست

راهنمایی لطفا... 

تعداد رای : 20
نظرسنجی
ساید
5
25%
دوقلو
15
75%
فراموش کن کسی ک هرگز بدست نمیاد...           بدست بیار کسی ک هرگز نمیره از یاد...😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو قلو جا دار تره چه مارکی میخری

دو دلم... 

مارک سامسونگ و اسنوا ..زیاد نمیخام گرون باشه

فراموش کن کسی ک هرگز بدست نمیاد...           بدست بیار کسی ک هرگز نمیره از یاد...😉
من به‌خاطر خوشکلی ساید خریدم الان خیلی خیلی پشیمونم

چرا گلم..کی خریدی و چند و چ مارکی

دو دلم...  مارک سامسونگ و اسنوا ..زیاد نمیخام گرون باشه

ببین الکترو استیل برادر شوهرم داره خیلی راضیه مامانم خریده خیلی راضیه 

من ال جی دارم تو ارزونی خریدم 

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
ببین الکترو استیل برادر شوهرم داره خیلی راضیه مامانم خریده خیلی راضیه  من ال جی دارم تو ارزونی ...

الکترواستیل رو آبجیم اتفاقا میگه..چن خریدن

الکترواستیل رو آبجیم اتفاقا میگه..چن خریدن

نپرسیدم ..اما گفتن الجی پولمون نرسید پرس و جو کردیم اینو خریدیم خیای راضین..داخلشم دیدم جا دار بود ی فریز ی یخچال ..کنار هم‌مثل دو قلوهه ..خیلی راضین مامانم نصف یخچال نصف فریز خرید 

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم