2777
2789
عنوان

منتظرای نی نی حتما بخونید

1100 بازدید | 16 پست

برای آنها که به خداوند اعتقاد دارند

اگر به خدا اعتقاد داری بنابراین باور داری که خداوند همه خیر محض است و برای تو بهترین‌ها را می‌خواهد
تنها کاری که لازم است انجام دهی ایمان داشتن به اوست
و همین یعنی همسویی
یعنی آنچه که دلت به تو می‌گوید شدنی است و هیچ شکی جایز نیست
به قول اسکاول شین شک و ترس یعنی ایمان به دو نیرو (یکی نیروی خدا و دیگری نیروی خلاف خواست خدا)
فقط اطمینان داشته باش که آنچه در آسمان برای تو مقدر شده همه خیر و به صلاح تو و با توجه به ظرفیت وجودی توست
فقط باید آنها را ببینی و بطلبی
و مطمئن باش هر آنچه خیر توست به تو خواهد رسید و هر آنچه که در صورت ایمان داشتن به شدنش و اقدام در راستای آن به تو نرسد به صلاح تو نبوده :)
ایمان بیاوریم به آغاز فصل سبز
خدايا به خاطر وجود خانوادم و همسرم و پسرم هزاران بار شكر💖💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان بعد 5 ماه دارم اینو میخونم و باید از ته قلبم با تک تک سلول های بدنم بگم خدایا شکرتتتتتتتتتتتتتتت

تو خواستی و من باردار شدم خدایا تو قادر توانایی خدایا تو بخوای همه چی امکان پذیره

اونجا من باردار بودم و نمیدونستم

خدایا عاشقتم به خاطر بچه تو شکمم به خاطر همه چی....
سلام عزیزم

من امروز بعد از ظهر خواب بودم به یاد تاپیک

راستشو بخوای امروز بارون شدیدی بارید و من رفتم زیر بارون و واسه همه دعا کردم که خدا حاجتشونو بده

ظهر که خوابیدم خواب دیدم تو این تاپیک یکی اومده به من میگه برام دعا کن منم مامان بشم

شاید باورت نشه ولی از وقتی بیدار شدم همش تو فکر بودم که بیام به این تاپیک سر بزنم الان مو به تنم سیخ شده که دیدم شما اینجا نظر گذاشتی

من مطمئنم به امید خدا شما به زودی مامان میشی من هیچوقت الکی خواب نمیبینم

به امید شنیدن خبر بارداریت
سلام دوست عزیز برای من هم دعا کن هر وقت شیرینی داشتن این نعمت رو بیشتر حس کردی . ممنون
خدایا ایمان دارم که تو تواناترین و مهربانترینی.
به خدا گفتم : " بیا جهان را قسمت کنیم ؛ آسمون واسه من ابراش مال تو ، دریا مال من موجاش مال تو ، ماه مال من خورشید مال تو ......" خدا خندید و گفت : " بندگی کن ، همه دنیا مال تو ....من هم مال تو ". (حسین پناهی)
عزیزای دلم خدا رو قسم میدم به همین شبای عزیز به همین ماه عزیز به خاطر قلب پاک بچه تو شکمم دامن همه آرزومندان رو سبز کنه

انشاالله همه به خواستشون برسن
برای همه دعا کنیم
دعا سلاح مومن است
میشه واسه مامان شدنم یه دونه صلوات بفرستین؟   خدایا منو هم مامان کن، خدایا نعمتهای خوبی واسم دادی بازم نعمت مادر شدنو بهم بده، خدایا انگیزه و هدفی ندارم بهم بچه بده تا واسم انگیزه باشه، خدایا همسرم گناه داره خیلی بچه دوست داره کاری کن پدر بشه، خدایا انگیزه همسرم فقط بچه دار شدنم هست بهمون کمک کن