2777
2789
عنوان

چجوری بهش دلداری بدم؟

266 بازدید | 27 پست

دوستم امروز فهمیده سرطان پستان داره تازه بد خیم دکتر بهش گفت خیلی دیر فهمیدی هی داره   گریه میکنه منم دلم واسش میسوزد به زور جلوی خودمو گرفتم که گریه نکنم می خوام بهش دلداری بدم نمی دونم چی بگم که هم ارومش کنه هم واقعیت باشه تو رو خدا کمک کنید  

من همونم که دیوونه میشه برات💚💚پاسخگوی سوالات شما در زمینه موسیقی برای یادگیری بزرگسالان و کودکان 💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو رو خدا کمکم کنید داره خودشو میکشه از غصه منم خیلی واسش ناراحتم یه چیزی بگین تا بهش بگم از غمش کم بشه

من همونم که دیوونه میشه برات💚💚پاسخگوی سوالات شما در زمینه موسیقی برای یادگیری بزرگسالان و کودکان 💖💖
ان شاءالله خدا شفا بده اگه سینه شو بردارن خوب میشه؟

هنوز معلوم نیست بعضی دکترا گفتن ممکنه با قطع عضو بهتر بشه بعضی ها هم قطع امید کردن

ببین من تو اینیستا خوندم در مورد واجبی

بعد یه عده هم اومده بودن زیر پست نوشته بودن که

دکتر بهمون گفته واجبی بزن ما هم زدیم و بخاطره بو و خاصیتش که داشته سرطانمون از بین رفته

البته نمیدونم به سینشون زدن یا همینطوری استفاده کردن

تو رو خدا کمکم کنید داره خودشو میکشه از غصه منم خیلی واسش ناراحتم یه چیزی بگین تا بهش بگم از غمش کم ...

بزار گریہ ھاشو کنہ۔۔۔ ارومتر میشہ

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
چیزی نگو بزار تو حال خودش باشع    

نمی تونم اگه ولش کنم خود کشی میکنه میگه رگ خودمو میزنم