2777
2789

سلام دوستای گلم.روزه نمازاتون مقبول درگاه حق.من گوشی الانم سونی زد فایوه.بعدمیخوام یه گوشی تا پنج تومن بخرم.یعنی کمش چهاروهشتصد وزیادش پنج تومن.بچه کوچیک دارم وخیلی از دوربینش استفاده میکنم پس دوربینش وصداش وشارژباتریش خیلی برام مهمه.واز خانواده هوآوی میخوام بخرم.تروخدا میشه کمکم کنید.دعاتون میکنم.بابچه کوچیک اصلا شرایط این روندارم برم از موبایل فروشی ها بپرسم.به شما پناه آوردم

برو سایت mobile.ir نقد قیمت و نظرات کاربرا رو نوشته 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه نرم ابزار هست تو فروشگاه پلی همه چی توش هست ازبابت بازار گوشی وقیمت بروز داره واینکه هرمدل گوشی بخوای اسمشو میزنی تموم کارایی هاشو نوشته به همراه عکسش

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

هوايي محشره فقط نوع جي8،ولي ميتوني پي 8لايتم بگيري ياهانور دودوربينه،ياسه،واقعا انتخاب هاوايي بهارين انتخابه،من يه هوايي دارم هفت سال،الانم جديد گرفتم جي هفت كارش عاليه،ولي از اون مدل بالاها بگير

اللهم صل على محمد وال محمد
ممنونتم یه دنیا.بخداخیلی ثواب میکنی چون تپاین سرایط اقتصادی بداین روبخرم فکرنکنم دیگه چندسالی بتونم ...

من یکساله هواوی  میت ١٠  لایت خریدم خیلی راضیم ازش....باطریش...دوربین همه چی عالی... فک کنم طرفا ٣ میلیون و خورده ای باشه

سر بر شانه خــدا بگذار...تا قصه عشـــق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشـــت، به رقص درآیـــی....💃قصه عشق انســان بودن ماست،اگر کسی احسـاســت را نفهمید مهم نیست💘...سرت را بالا بگیر و لبخـــند بزن،فهمیـــدن کار هر آدمـــی نیست...
اسمش چیه خواهر

اینو الان برات اسکرین گرفتم از فروشگاه پلی

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
هوايي محشره فقط نوع جي8،ولي ميتوني پي 8لايتم بگيري ياهانور دودوربينه،ياسه،واقعا انتخاب هاوايي بهارين ...

خب با پول من کدومش میشه خواهر؟گوشی شما قیمتش چند ازس رتضی هستین؟!

من ك ازش 90درصد راضي ام چون خيلي از ادماي معروف از اين گوشيا استفاده ميكنن ولي جالب اينجاس ارزونتر از سامسونگه،سامسونگ زود باطريش خراب ميشه وخيلي هنگ ميكنه،نسل هاوايي حماسه افريد هههههه،يكي داريم توشهرمون معروفه ميلياردر كارشم كامپيوتر فروشي توچنداستان ومقيم دبي هستش،گوشيش هوايي جي8بود،فك كنم ميت لايت خوب باشه مدل بالا از اين دودوربينه عاليه 

اللهم صل على محمد وال محمد