2777
2789
عنوان

تک ماده تو امتحان نهایی چجوریه؟دوازدهمیااا بیاید خواهشا😢

| مشاهده متن کامل بحث + 19190 بازدید | 35 پست
ن گلم

خدا خیرت بده آجیم

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فداتشم😍 اگه بالای هفتی خیالت راحت باشه

مطمئنم بالای هفتم😭

من تو این ۱۲سال درس خوندن همه نمره هام عالی بود

اون روز روزه گرفتم خیلی ضعف‌کردم😢

ل

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     
مطمئنم بالای هفتم😭 من تو این ۱۲سال درس خوندن همه نمره هام عالی بود اون روز روزه گرفتم خیلی ضعف‌کر ...

منم پارسال مدرسه رو تموم کردم رشتمم انسانی بود سال سوم تاریخش خیلی سخته نتونستم تمومش کنم امتحانشم ک نهایی بود واقعا کم اوردم مجبورم شدم تبصره بزنم

زمان ما این شکلی بود که اگه تاحالا هیچ درسیو نیفتاده بودی بعد یکیشو زیر ده میشدی خودشون برات تک ماده میکردن یعنی ۱۰ میدادن بدون امتحان مجدد

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
منم پارسال مدرسه رو تموم کردم رشتمم انسانی بود سال سوم تاریخش خیلی سخته نتونستم تمومش کنم امتحانشم ک ...

لعنت به تاریخ

اه

اصن از پایه باهاش مخالفم

به منچه چندسال پیش چیشده خب😠😠

۱۲ساله دارم انقلاب اسلامیو میخونم

کوفت ودردو میخونم

آخرشم همین تاریخو گند زدم😣😢

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لعنت به تاریخ اه اصن از پایه باهاش مخالفم به منچه چندسال پیش چیشده خب😠😠 ۱۲ساله دارم انقلاب اسل ...

من ب انسانی علاقه داشتم ولی از همون اول از تاریخ متنفر بودم هیچوقت نتونستم باش کنار بیام

من ب انسانی علاقه داشتم ولی از همون اول از تاریخ متنفر بودم هیچوقت نتونستم باش کنار بیام

هعییییی😢

هیشکی ام نمیاد این تاپیک😭

حالا میگفتم نامزدم خیانت کرده مادرشوهرم فحشم داده خواهرشوهرم فلان کرده پربازدید میشد😢

نمیان بگن چجوریه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😂عزیزم بهم اعتماد کن گفتم ک چجوریه

پس غصه نخورم دیگه؟😣

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گفتم ک خیالت راحت باشه تاریخو قبولی😊

هم‌روزه ام هم اینکه ساداتم از ته دلم دعا میکنم عاقبت به خیر شی

۳روزه غصه دارم‌خیالمو راحت کردی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هم‌روزه ام هم اینکه ساداتم از ته دلم دعا میکنم عاقبت به خیر شی ۳روزه غصه دارم‌خیالمو راحت کردی

😢لطفا واسم دعا کن کنکور قبول شم

ایشالله ب حق همین روز عزیز ب خواسته هات برسی

😢لطفا واسم دعا کن کنکور قبول شم ایشالله ب حق همین روز عزیز ب خواسته هات برسی

انشالله عزیزم

سره سفره افطار دعا‌میکنم

اسمتو همون میگم‌هانا🌹⚘🌷

1
5
10
15
20
25
30
35
40