2777
2789
عنوان

نوشتن ایه 49و59 سوره شوری روز 25رمضان برای بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 52863 بازدید | 137 پست
مرسی عزیزم.اگه بهم بگی لطف کردی

عزیزم هرچی گشتم پیدا نکردم ولی ما هم همینکارو کردیم لای قران صدقه میزاری هرموقع حاجت گرفتی رد میکنی 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
عزیزم هرچی گشتم پیدا نکردم ولی ما هم همینکارو کردیم لای قران صدقه میزاری هرموقع حاجت گرفتی رد میکنی& ...

فقط روز ۲۵ دیگه؟یعنی سحر روز ۲۵؟درسته؟

خدایا شکرت نهم اسفند بهترین روز زندگیم.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم ولی من دارم میرم وضو بگیرم بنویسم  خدا مهربونتر از این حرفاست بابا...شوهرمم بیدارشد میز ...

کی باید بنویسیم؟

به زودی زیر تیکر بارداریم مینویسم هذا مِن فَضلِ رَبّی  
سلام بچه ها میشه دقیق بگید تو روز 25 ام باید بنویسیم یا شب قبلش که میشه شب 25 ام از چه زمانی تا چه ز ...

عزیزم از سحر روزی که ۲۵ ماه رمضانِ تا سحر بعد میشه.. ولی شما همون قبل نماز صبح بنویسی اوکیِ

دوستان ایه 49و50هستش تووعنوان اشتباه نوشتم خیلی فرصت نیست انحام بدین ان شاله همه حاجت روا بشیم به حق ...

امروز که ۲۴رمضان هست فردابایدبنویسیم

راستی خودحاجت بچه دارشدنم بایدنوشت؟؟یافقط ایه بسه؟

انشاالله همه منتظرا از جمله خودم دامن مون سبز بشه بحق این شبهای عزیز. من هم مینویسم ببینم خواست خدا ...

باردار شدی عزیزم؟

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره
دوستان ایه 49و50هستش تووعنوان اشتباه نوشتم خیلی فرصت نیست انحام بدین ان شاله همه حاجت روا بشیم به حق ...

اگر امروز که میشه۲۴ ماه رمضان انجام بدم میشه یانه همون ۲۵ رمضان باید انجام بدم?

اگر امروز که میشه۲۴ ماه رمضان انجام بدم میشه یانه همون ۲۵ رمضان باید انجام بدم?

امروز نه.امرور 24 امه. سحر که پا شدی نماز بخون مناجات کن بعد انجام بده... بقیه منتظران رو هم یاد کن... التماس دعا... 

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4127295/به-نیت-سبز-شدن-دامن-همه-ی-منتظرهای-نی-نیهر-تعداد-که-میتونین-سوره-حضرت-یوسف-رو-بخ?postId=

میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد