2777
2789

سلام...

البته نمیدونم اسمشودرست نوشتن یانه‌‌.الان همکارشوهرم اورده بودسرکارباهم خوردن...الان شوهرم همچین تعریف میکردکه راستش هم دلم خواست وهم حسودیم شدتابحال درست نکردم...اخه ی جوری تعریف کردکه ازغذاهای من تعریف نکرده..حسودیم شد😔

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

چراجواب نمیدیدخووووب؟؟؟😣😣

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

شدن که میشه 

ولی باقالی قاتق کلا با باقالی نیست

با نوعی لوبیا است که بهش میکن پاچ باقالی

خیلی دوستتون دارم ولی اگر لطف کنید تگم نکنید منم با آرامش بیشتری میام سایت❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باقالی ک درست میکنن منظورش بافالی ملزندرانی نیس 

بالوبیاکشاورری درست میکنن منتهااسمش دیگ باقله قاتوق هست  ک محصول تازش  همین حدوداتااخرخروادمیرسه 

خشکشم هست منتهاباخشکش شیزین درمیادیکم 

وخدایی که بشدت کافیست
باقالی ک درست میکنن منظورش بافالی ملزندرانی نیس  بالوبیاکشاورری درست میکنن منتهااسمش دیگ باقله ...

ن شیرینش زیاد نیس خیلی عادی میشه بستگی ب دستم داره

‏کاش این مردم می فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش ...
جدی؟؟ من همیشه با باقالی دیدم 

شبیه باقالی هست 

ولی باقالی لیزه و وا نمیره و لعاب نمیندازه

الان برات عکس میذارم

خیلی دوستتون دارم ولی اگر لطف کنید تگم نکنید منم با آرامش بیشتری میام سایت❤️❤️❤️

هم با لوبیا درس میشه هم باقالی مازنی هم پاچ باقالی هم باقالی کشاورزی که خشکه همه فروشگاها دارن سفید رنگه

‏کاش این مردم می فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش ...