دخترپاییزیم مدیر استارتر عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 13066 عنوان خانمای شمالی میشه باباقالی خشکم باقالیقاتوق درست کرد؟🤔 158 بازدید | 33 پست سلام...البته نمیدونم اسمشودرست نوشتن یانه.الان همکارشوهرم اورده بودسرکارباهم خوردن...الان شوهرم همچین تعریف میکردکه راستش هم دلم خواست وهم حسودیم شدتابحال درست نکردم...اخه ی جوری تعریف کردکه ازغذاهای من تعریف نکرده..حسودیم شد😔 ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤. 1398/03/10 | 15:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترپاییزیم مدیر استارتر عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 13066 چراجواب نمیدیدخووووب؟؟؟😣😣 ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 124357 شدن که میشه ولی باقالی قاتق کلا با باقالی نیستبا نوعی لوبیا است که بهش میکن پاچ باقالی خیلی دوستتون دارم ولی اگر لطف کنید تگم نکنید منم با آرامش بیشتری میام سایت❤️❤️❤️
royayetabestan عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 2945 عزیزم اون اسمش باغالی قاتوق هست ولی با لوبیا کشاورزی درست میش.
یاس۹۷ عضویت: 1396/03/23 تعداد پست: 3156 شدن که میشه ولی باقالی قاتق کلا با باقالی نیست با نوعی لوبیا است که بهش میکن پاچ باقالی جدی؟؟ من همیشه با باقالی دیدم
ندارم109 عضویت: 1395/04/29 تعداد پست: 28674 باقالی ک درست میکنن منظورش بافالی ملزندرانی نیس بالوبیاکشاورری درست میکنن منتهااسمش دیگ باقله قاتوق هست ک محصول تازش همین حدوداتااخرخروادمیرسه خشکشم هست منتهاباخشکش شیزین درمیادیکم وخدایی که بشدت کافیست
_banooo_mohi_ عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 427 اره چرا نشه من خودم شمالیمبزارش توی اب ک یروز ک پوستش وا بره پوستشو بکن مث همیشه خورشتتو درس کن😁 کاش این مردم می فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش ...
_banooo_mohi_ عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 427 باقالی ک درست میکنن منظورش بافالی ملزندرانی نیس بالوبیاکشاورری درست میکنن منتهااسمش دیگ باقله ... ن شیرینش زیاد نیس خیلی عادی میشه بستگی ب دستم داره کاش این مردم می فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش ...
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 124357 جدی؟؟ من همیشه با باقالی دیدم شبیه باقالی هست ولی باقالی لیزه و وا نمیره و لعاب نمیندازهالان برات عکس میذارم خیلی دوستتون دارم ولی اگر لطف کنید تگم نکنید منم با آرامش بیشتری میام سایت❤️❤️❤️
_banooo_mohi_ عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 427 هم با لوبیا درس میشه هم باقالی مازنی هم پاچ باقالی هم باقالی کشاورزی که خشکه همه فروشگاها دارن سفید رنگه کاش این مردم می فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش ...
یاس۹۷ عضویت: 1396/03/23 تعداد پست: 3156 شبیه باقالی هست ولی باقالی لیزه و وا نمیره و لعاب نمیندازه الان برات عکس میذارم وای ممنون
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 124357 خیلی دوستتون دارم ولی اگر لطف کنید تگم نکنید منم با آرامش بیشتری میام سایت❤️❤️❤️
royayetabestan عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 2945 وای قربون اینا برم من.دلم هوای گیلان کرد😢.غریبی دور افتاده از وطنم..
_banooo_mohi_ عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 427 اینک تره ولی با خشکش میخان درس کنن وای ک دلم خواس با سالاد شیرازی کاش این مردم می فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش ...