2777
2789
عنوان

کيا خانوادشون با ازدواجشون مخالفه

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مخالف بودن پاش وایسادم و بدترین دعواهای عمرمو کردم😅 دیشب داشتم به شوهرم میگفتم هیچ کس اندازه م ...

ماله من حتي اجازه خاستگاري هم نميدادن اخرم فرار کردم با کلي دردسر به عشقم رسيدم

پس همون نري بهتره بگو مگه بي صاحابم ک تنها برم اينور اونور

بدتر شدن بهتر نشدن .شوهرم خیلی ادم بی زبان و با شخصیتیه .دلم بحالش میسوزه .از این مدل مردها نیست دوست داشته باشه  و رفیق باز باشه بجز سر کار که میره بقیه وقتشو پیش من و با من میگذرومه

پسرم .۸/۸/۹۹ ساعت ۵ عصر روی ماهتو دیدم خدارو شکر تورو دارم 
ماله من حتي اجازه خاستگاري هم نميدادن اخرم فرار کردم با کلي دردسر به عشقم رسيدم

بخدا قسم یک سال خانواده شوهرم زنگ میزدن که بیان بابام حتی اجازه نمیداد

چه شرطای مسخره و مهریه ی سنگینی گذاشت

اخر سر هم مادر شوهرم بهش برخورد دیگه کنار کشید شوهرم و پدرش پاشدن دوتایی اومدن گفتن ما همه چیزو قبول میکنیم

چقدر سخت گرفتن به این بیچاره 

بعدش خود پدرم گفت من چقدر اشتباه فکر میکردم

اما دیگه من دعواها رو کرده بودم و حرمتا شکسته بود الان خیلی سر اون جریانا دلشون صاف نیست باهام

میگن چرا اینقدر طرفداری پسر غریبه رو میکردی😑

روزی سه مرتبه با خودت تکرار کن: هیچ کس ارزش ناراحت کردن منو نداره...
منم از هر لحاظ با شوهرم اختلاف فرهنگي دارم ولي عشق و خوشبختي به اين چيزا نيس بابام همش ميگه بايد با ...

بابا نمیشه گلم اونا به من‌می گفتن تو مهمانی ها شال بپوش یا مانتو جلو باز نپوش ۱۰۰سال اختلاف فرهنگی داشتیم

بخدا قسم یک سال خانواده شوهرم زنگ میزدن که بیان بابام حتی اجازه نمیداد چه شرطای مسخره و مهریه ی سنگ ...

خودشون انگار دل ندارن بفهمن عشق و خواستن يعني چي؟!

خودشون بهم دل و قلوه ميدن يا پشت هم واي ميستن اشکالي نداره به ما ک ميرسه عيب ميشه

پس همون نري بهتره بگو مگه بي صاحابم ک تنها برم اينور اونور

استارتر اگه دوست داری از فرار کردنت میگی؟

کجا رفتین؟ برگشتی چی شد؟

روزی سه مرتبه با خودت تکرار کن: هیچ کس ارزش ناراحت کردن منو نداره...
بابا نمیشه گلم اونا به من‌می گفتن تو مهمانی ها شال بپوش یا مانتو جلو باز نپوش ۱۰۰سال اختلاف فرهنگی د ...

منم اهل مانتو جلو باز لش گردي بودم ولي الان به خاطر شوهرم چادري شدم 

وقتي ي روز عاشق شدي اون موقع ميفهمي چه چيزاي ديگه ايم حاضري زيرپات بزاري😉