2777
2789
عنوان

به نظرتون سوتی دادم یانه?!😰😰😰

569 بازدید | 53 پست

دیشب رفته بودم خونه داداشم واسه شام حالا داداشم و مامانمو و شوهرمو و عروسمون و خواهرش بودن البته اونا داشتن بساط شام اماده میکردن یه دفعه موضوع همسایه ما شد و اینکه مرده میخواسته  زن بگیره داشتم براشون تعریف میکردم که اره شوهرش زن میخواسته بگیره زنش متوجه میشه و ساختمون رو سرشون گزاشته بودن از دعوا و بزن بزن حالا دختره به چشم خواهری خوشگل بود بیچاره میخواسته روش زن بگیره حالا هیچکی چیزی نگفت بهم ولی داداشم لبخند داشت رو لبش بعد چند دقیقه موضوع سواد و پیش کشید که حیف این چهار سال درس خوندی الکی و از این حرفا☹️☹️حالا منظورش چی بوده ایا حرف من سوتی بوده 😰😬😬😬

دوآیه مقدس :(به تو چه )و(به من چه )را سرلوحه زندگیتان قرار دهید تاااااااااا. رستگار شوید   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب چشم خواهری🤕🤕🤕🤕😅😅😅😅

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪

وا چ ربطی به برادرت داشته یه موضوع رو تعریف کردی دیگه چرا به خودش گرفته،،هرمرد متاهلی توجمع بود باید زن گرفتن یه ادم دیگ بهش برمیخورد  

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀

مردی؟

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

منظورم اینه گفتم به چشم خواهری مگه ما زنا هم میگیم به چشم خواهری یا مردا باید بگن 🤔

دوآیه مقدس :(به تو چه )و(به من چه )را سرلوحه زندگیتان قرار دهید تاااااااااا. رستگار شوید   
منظورم اینه گفتم به چشم خواهری مگه ما زنا هم میگیم به چشم خواهری یا مردا باید بگن 🤔

عزیزم این حرف واسه خانما نیست

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
ب چشم خواهری🤕🤕🤕🤕😅😅😅😅

اره همین به چشم خواهری دیشب خوابمو ازم گرفته از حرص خوردن فک کنم سوتی دادم 😑😬😱