2777
2789
عنوان

مامان هایی که نی نی 6ماهه دارید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 66 پست
اره عزیزم مگ ما ادم بزرگا هممون مثل همیم؟اصلا مقایسه نکن کوچولوتو

ممنون عزیزم.. من یه دختر 4ساله هم دارم همش میگم اون شلوغ  تر بود این چرا نیست.. ولی راست میگی نباید مقایسه  کنم.. مهم اینه یاد داره صدا دار بخنده یا صدا در بیآره ولی اینکه کمه مهم نیست.اینا رو دارم مینویسم ذهنم  ار وم میشه

خدا جونم همیشه توکلم بر توست😍 شکر به خاطر همه چیز😍
اره زدم سر زبونش هرچی پای سفره باشه میخاد جیغ میزنه بهش میدم اروم میشه و باز میخاد ولی برا غذاهای خو ...

خب همون دیگه غدا خوشمزه تر چشیده.. غذا  خودشو یه خورده طعم دار کن.. مثلا سوپ رو با آبلیمو مزه دار کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم.. من یه دختر 4ساله هم دارم همش میگم اون شلوغ  تر بود این چرا نیست.. ولی راست میگی ن ...

اره عزیزدلم مگ من با خواهرام یجورم؟نه اگ قراربود مثل هم باشن ک سنگ رو سنگ بند نبود لذتش همین تفاوتهاس اتفاقا خوبه ک ارومه ماشالا ایشالا عاقبت بخیر بشه

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
خب همون دیگه غدا خوشمزه تر چشیده.. غذا  خودشو یه خورده طعم دار کن.. مثلا سوپ رو با آبلیمو مزه د ...

من همش شیرین میکنم نمیخوره اره اینبارم میزنم حتما

اره زدم سر زبونش هرچی پای سفره باشه میخاد جیغ میزنه بهش میدم اروم میشه و باز میخاد ولی برا غذاهای خو ...

ظرف  غذاش رو سر سفره بزار بیقرآری کرد از غذاش  بهش بده

اره عزیزدلم مگ من با خواهرام یجورم؟نه اگ قراربود مثل هم باشن ک سنگ رو سنگ بند نبود لذتش همین تفاوتها ...

آره ارومه  ولی همین که خواب روزش کمه اذیت  میشم.. از سر شب بی قرار خواب میشه. به هیچ روشی نمیخوابه.. به شیشه هم خیلی علاقه داره.. بهش آخر شب شیر خشک میدادم.. نمیدونم بازم بدم یانه

آره ارومه  ولی همین که خواب روزش کمه اذیت  میشم.. از سر شب بی قرار خواب میشه. به هیچ روشی ...

منم کل روز توقع داره باهاش بازی کنم خیلی ک اذیتم میکنه نگا چشماش میکنم ی صلوات میفرستم اروم میشم دوباره با مهربونی باهاش رفتار میکنم امتحان کن حتما...اره بد ک نیست بده

منم کل روز توقع داره باهاش بازی کنم خیلی ک اذیتم میکنه نگا چشماش میکنم ی صلوات میفرستم اروم میشم دوب ...

دیشب تو مهمونی خیلی اذیت  شد شیر مو نمی خورد.. حسابی خوابش میومد ولی فقط گریه میکرد..شیشه میدادم اروم میشد.. ولی خب تو شیشه آب بود نمی شد خیلی بدم.. آنقدر گریه کرد که سریع اومدیم خونه

دیشب تو مهمونی خیلی اذیت  شد شیر مو نمی خورد.. حسابی خوابش میومد ولی فقط گریه میکرد..شیشه میداد ...

وای منم اینجوری سرم اورده من همسرم خیییییلی تو این مورد صبوره زود ازم میگیره ارومش میکنه

وای منم اینجوری سرم اورده من همسرم خیییییلی تو این مورد صبوره زود ازم میگیره ارومش میکنه

بغل  باباش هم دیگه آروم  نمی‌شد.. از صبح فقط یک ساعت خوابیده بود.. به شدت خوابش میومد.. به محض  ماشین حرکت کرد خوابید