2777
2789
سونو ان تی رفتی؟؟؟ علیمتو بگو شاید مهلوم بشه جنسیت  شکمت اومده بالا یا نه

نه هفته دیگ میرم ان تی شکمم اره بزرگ شده کمر درد دارم تهوع دارم بیشتر عصرو شبا علاقمم بیشتر به ترشیجات ولی از شیرینی ام بدم نیومده اولا لرز داشتم دست و پاهام یخ میکرد الان دیگ خوب شدم حس میکنم داغم همش ضربان قلبش ۹هفته ۱۵۱بود😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه هفته دیگ میرم ان تی شکمم اره بزرگ شده کمر درد دارم تهوع دارم بیشتر عصرو شبا علاقمم بیشتر به ترشیج ...

رژیم از چن وقت قبل بارداریت شروع کردی؟؟

همون ک کلسیم میخورن و نمک نمیخورن و اینا؟یا دارو استفاده کردی؟؟

رژیم از چن وقت قبل بارداریت شروع کردی؟؟ همون ک کلسیم میخورن و نمک نمیخورن و اینا؟یا دارو استفاده کر ...

رژیم دوماه قبلش داشتم و دارو ام خوردم زیر نظر دکتر بودم اون که میگفت داروهای من ۹۵درصد جنسیت دلخواه دیگ امید به خدا من سعیم کردم خیلی ام سختی کشیدم اللن هر کی بهم میرسه میگه وای تهوع داری بیچاره باز بچت دختره من خودمم عاشق پسرم دلم ضعف میره برام دعا کنید توروخدا یه دختر ۹ساله دارم این پسر شه و دیگ راحت شم

بیشتر بعدازظهر و شبا معدم همش میسوزع باید رانیتیدین بخورم حتما

تهوع اول صبح ماله دختره احتمالا نی نی پسره استرس نداشته باش هر چی خیره همون بشه ایشالا بچت اول سالم و صابح باشه بعدشم پسری قند عسل😍😍

فولی ۱۸سمت راست 

من چهار تا سمت راست یکی سمت چپ سمت راست روز ۱۴پری۱۹بود  با سه تا ۱۱سمت چپی۲۰بود دوتا امپول hcg دکترم گفت بزن همون شب و پس فرداش برو‌اقدام‌ من امشب اقدام ‌دوممه نی نی تو‌دلته دعا کن‌واسه منم نینی سالم و پسر بشه من ی دختر نازه ۷ساله دارم