2777
2789
عنوان

درمان تهوع در بارداری

131 بازدید | 15 پست

من از بس تو تاپیکا توضیح دادم چطوری با دمیترون تونستم تهوع رو کنترل کنم خسته شدم گفتم ی تاپیک بزنم هرکس خواست خودش بره بخونه

خانما من تو بارداری اب هم میخوردم تا سه ماهگی بالا میاوردم نزدیک پنج کیلو کم کردم حتی تو خوابم اذیت بودم بوی غذا هم ک دیگه نگم بعدش کم کم بهتر شدم البته با قرص دیمترون شما صبح که از خواب بیدار میشی حتما ناشتا ی قرص بخور تا نیم الی یک ساعت بعدش اصلا هیچی نخور بعدش هم در طول روز به فاصله هشت یا شش ساعت یکی دیگه البته نکته مهم اینجاست حتما نیم ساعت قبل و بعدش هیچی نخوری اصلا

در عرض چند روز خودتون متوجه میشین چقد بهتر شدین

امیدوارم نی نی هاتون سالم بدنیا بیان و با دل خوش بغلشون کنید  

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  

اهان خوردن لیمو ترش هم خوبه همینطور بو کردنش

زنجبیل هم خوبه

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید دکتر اون دارو رو تجویز کنه

عزیزم دمیترون ی داروی شناخته شدس خیالت راحت راحت اصلا سرچ کن خودت

پس از داروخانه بگیرم

اره بگیر فقط حتما حتما یادت باشه صبح ناشتا بخور همیشه نیم ساعت قبل و بعدش هیچی نخور عزیزم

والا من تا پنج ماهگی خوردم ولی هر روزی خوب بودم نمیخوردم دیگه هروقت حس کردی خوبی قطعش کن

روزی ی دونه

نه گاهی روزی سه تا هم میشد اون اوایل اخه من ابم نمیتونستم بخورم از بوی همه چیز بیزار بودم حتی بوی برنج تنها خوراکم گوجه سبز بود

بخدا منم خوراکم گوجه سبز الان بچت چیه؟ ضرر نداشته باشم گلممم

نه ضرر نداره بچم پسره

الان ی گوگولی نه ماهه دارم

فقط غذای فست فودی و اینا نخور اصلا

ممنون دوست خوبم.

همسرم امشب میگفت ی چادر مسافرتی میارم جلو سرویس بهداشتی میذارم برو اونجا حالت بد شد سرتو ببر تو دستشویی😂😂😂😂

بگم فردابره این قرص رو بگیره.

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
ممنون دوست خوبم. همسرم امشب میگفت ی چادر مسافرتی میارم جلو سرویس بهداشتی میذارم برو اونجا حالت بد ش ...

خواهش گلم دقیقا منم هرجا میرفتم جام جلو در دستشویی بود میترسیدم چند قدم فاصله بگیرم حتی تو مهمونی و عروسی