2777
2789
عنوان

خاطره زایمان طبیعی من😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 67118 بازدید | 1291 پست

من خوندمش

انقد با جزئیات نوشته بودی همشو داشتم تصور میکردم😄

خدا دخترتو حفظ کنه براتون عزیزم😍

اگه توهین میکنی و جوابتو نمیدم،فکر نکن نمیتونم، شخصیتم اجازه نمیده با آدمای بی ارزش دهن به دهن بشم....
به زور خوندمش خیلی ریز بود انشالله زیر سایه ی پدر مادرش بزرگ شه همیشه سلامت باشه

ببخشید دیگه اینقدر طولانی بود همش میگفت بیشتر از ۵۰۰۰ کاراکتر نمیشه منم حرصم گرفت ایسکرین گرفتم

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خوندمش انقد با جزئیات نوشته بودی همشو داشتم تصور میکردم😄 خدا دخترتو حفظ کنه براتون عزیزم😍

اره برای همین اینقدر طولانی شد😆😆😂😂

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
به سلامتي مبارك باشه  شما بيمارستان خصوصي رفتين ؟  ميشه هزينه ماما بگين؟

مرسی گلم ازه عزیزم بیمارستان خصوصی بودم

۸۰۰ تومن

منم موقع زایمانم رسیده ولی درد ندارم

ایشاالله که شروع میشن ببین اگه از ۴۰ رد کردی برو با امپول فشار بیارش خطرناکه بیشتر

من خوندم عزیزم😍خدا واسه همدیگه حفظتون کنه

من دلم روشنه من مامان میشم 😍 حالا هرچقدر دکترا بگن طبیعی نمیتونی مادر شی من به خدای خودم ایمان دارم گفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را منم خواستم ازش منتظر اجابتم برای رسیدن به خواسته دلم یه لبخند از ته دل رو لباتون بشونید😊دیدین گفتم دلم روشنه😉😍😍😍خدایا شکرت بعد از سه سال باردارشدم ❤بازم دلم روشنه قلب نینی تشکیل میشه نینی سالم و صالح دنیا میاد❤💞💗💟😍خدایا شکرت قلب نینی تشکیل شد صداشم شنیدم😍برای سلامتی نینی ام دعا میکنید؟