2777
2789
عنوان

غددهای سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 4114 بازدید | 244 پست
اینکه حرکت میکنه نشونه ی خوبیه  ولی خوب شش ماه یه بار چک کن با سونوگرافی حتما  رفتی بازم ...

نه یه هفته دیگ میرم سونو

ان شالله ک چیزی نباشه

هزارتا ارزو دارم بخدا

😩😩

اولویتم‌خدامه چون همیشه باهامه بعدم باباجون و‌اقامه فداشونم😇😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا ان شاءالله هیچی نیست  چرا دوباره سونو؟

اینا اگ بزرگ بشه باید برداشته بشه

ازمن اندازه یه نخود فرنگیه

دکتر گف اندازه گردو بشه اونخ برمیدارن 

آها پس شش ماه شده  ان شاءالله کوچکتر شده باشه و کلا از بین بره

فدات عزیزم کوچیک تر ک اینا نمیشه همین ک رشد نکنه خداروشکر میکنم😞

برا منم چنتایی بود رفتم سونو گفت طبیعیه ولی خیلی مهمه ایتجور مسائل پشت گوش ننداز

منم سونو رفتم گفته چیز خطرناکی نیس ولی نمونه بده ک مطمئن شی 

رفتم پیش جراح گف نیاز نیس

اصلا نگران نباش این مشکل رو خیلی از خانوما دارن خواهر منم داره به یه پزشک جراح صحبت کردیم گفت اگر سایزش از دو سانت بزرگتر باشه نیاز به جراحی اما اگر کوچک باشه مهم نیست و اینکه اگر درسونوگرافی از مطمئن بودن فیبروم اطمینان پیدا نکنن هیچ وقت از واژه فیبرو استفاده نمیکنن  برای خواهرم هم درد میاد به خصوص موقع پری دکتر گفت فقط شش ماه یکبار یه سونو بده تا اگر بزرگتر شد جراحی کنی همین

حال من خوب است اما تو باور نکن!
اصلا نگران نباش این مشکل رو خیلی از خانوما دارن خواهر منم داره به یه پزشک جراح صحبت کردیم گفت اگر سا ...

از منم دقیقا دکتر جراح همینو گف

ولی من نگرانم

وسواسم باعث میش اینا درد ناک باشن😞😞😟

از منم دقیقا دکتر جراح همینو گف ولی من نگرانم وسواسم باعث میش اینا درد ناک باشن😞😞😟

عزیزم جای نگرانی نداره ولی باز برای این که نگرانیت رفع بشه برو برای نمونه برداری هرچند این رو هم بدون سرطان درد نداره و سرطان سینه باعث میشه حالت سینه تغییر کنه اینم بدون برای خواهر من چند تاست کنار هم به طول ۴سانت و چندین ساله این مشکل رو داره دو تا جراح دیده و هر دو نظرشون یکی بوده

حال من خوب است اما تو باور نکن!
عزیزم جای نگرانی نداره ولی باز برای این که نگرانیت رفع بشه برو برای نمونه برداری هرچند این رو هم بدو ...

این جراح ک من رفتم گف شکلشون توی سونو خوبه

و زیر ۲۵سال هیچکس جراحی نمیکنه برا نمونه

برم پیش کس دیگ!!!