2777
2789
عنوان

غددهای سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 4114 بازدید | 244 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوب هستید ؟ببخشید شما چکار کردید ؟ موقع لمس چه جوری بودش؟

توده سفت سه تا واضحه اما ۶تا دیگ مشخص نبود هیچ علائمیم نداشت سونو گف کوچیکن اما بزرگا درد میکنن مخصوصا وقتی سوتین میبندم

من باید برم بیوپسی سنم کمه مامو نمیش 

اولویتم‌خدامه چون همیشه باهامه بعدم باباجون و‌اقامه فداشونم😇😇
توده سفت سه تا واضحه اما ۶تا دیگ مشخص نبود هیچ علائمیم نداشت سونو گف کوچیکن اما بزرگا درد میکنن مخصو ...

پهنه یا مثل تیله است ؟

چند وقته دارید ؟

شما سوزش اینا نداره یه موقع ؟

من نزدیک ایام پریودی دست زدم یه بند انگشت بالای نوک سینه ی چپمه ،وقتی خوابیدم دست میزنم پهنه وقتی نشستم چیزی نیست 

ان شاءالله که نمونه برداریش خوبه 

شما از همون موقع که متوجه شدید پیگیری کردید ؟

نه بعد از اینکه اندازه دوتا نخود شد رفتم دکتر،آره با لمس فهمید،آره الان پیداست از زیر پوست یه ذره،نه ...

ببخشید شرمنده میگم نترسیدید دیر رفتید ؟

علائم دیگه نداشتید ؟مثلا سوزش توی سینه یا سنگینی یا بزرگ شدن همون سینه ؟

دست بهش میزدید همیشه سفت بود و دردناک ؟

پهنه یا مثل تیله است ؟ چند وقته دارید ؟ شما سوزش اینا نداره یه موقع ؟ من نزدیک ایام پریودی دست زد ...

مث تیلع اس تیر میکشه جدیدن

من از ۱۷سالگی متوجه اولی شدم و بخاطر درس و‌مدرسه پیگیری نکردم الان یه سال رفتم سونو وگفته فیبروادنومه

بازم لازمه نمونه برداری کنم

راستیش من بیشتر ترس از سرطان دارم

و اینجام دکتر خوب نیس و نمی تونم ب کسی اعتماد کنم خیلی مطالب منفی در مورد اشتباه پزشکی خوندم😔😔

مث تیلع اس تیر میکشه جدیدن  من از ۱۷سالگی متوجه اولی شدم و بخاطر درس و‌مدرسه پیگیری نکردم الان ...

نه ان شاءالله که چیز بدی نیست و خوب میشه 

میگم برای شما هم خوابیدید دست میزنید هست هم ایستاده؟حرکت میکنه ؟

من رفتم پایگاه سلامت برام زیر بغلم رو که معاینه نکرد ،اما خوده سینم رو ایستاده معاینه کرد ،هرچی گفتم خوابیده ،گفت اگه چیزی باشه هم ایستاده هم معلومه دست میزنم

بله درسته یه دکتر خوب برید 

میگم شما حامله شدید دکتر نگفته اشکال داره ؟ 

نه ان شاءالله که چیز بدی نیست و خوب میشه  میگم برای شما هم خوابیدید دست میزنید هست هم ایستاده؟ ...

ممنون ان شالله

نه من چن ماه دیگ عروسیمه 

درمورد بارداری باید ماما و پزشک زنان صخبت کنین

از در هر حالتی معلوم میش با دست