2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چاق شدی خوردی؟

8 کیلو😀 47 بودم 54 شدم. البته من با تخم مرغ خوردم.  هم آبپز هم سرخ شده. یه روز فقط آبپز کردم. یه روز بعد آبپز کوبیدم بهش نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن زدم. یه روز پیاز سرخ کردم قاطیش کردم. یه روز با کره خوردم. نذاشتم یه نواخت بشه

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
8 کیلو😀 47 بودم 54 شدم. البته من با تخم مرغ خوردم.  هم آبپز هم سرخ شده. یه روز فقط آبپز کردم. ...

وای چه خوب   تو چند ماه؟ صبا میخوردی یا فرق نداره

درختی که ریشه های قوی داره به طوفان میخنده
وای چه خوب   تو چند ماه؟ صبا میخوردی یا فرق نداره

من عصرا طرفای 5 و 6 میخوردم. الان ماه رمضونه نمیشه چون شبا سنگین میشم دراز میکشم تپش قلب می گیرم. ژله ام بخور نمی دونم چاق بشی یا نه ولی خوشمزست😀

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
من عصرا طرفای 5 و 6 میخوردم. الان ماه رمضونه نمیشه چون شبا سنگین میشم دراز میکشم تپش قلب می گیرم. ژل ...

آها آره ژله ام شنیدم ناشتا برا چاقی صورت خوبه ولی امتحان نکردم

عه کره بادام زمینی خوبه جوش نمی زنم چون خودم جوش زیاد دارم میترسم

نترس جوش نميزنى،هر روز براى عصرانه بخور محض احتياط كره شو كم بزن

براى صبحانه هم اگه ميتونى هر روز دوتا اگه نه  يدونه تخم مرغ با گوجه فرنگى و خيار بخور به اضافه جو دوسر...

اگه جوش زياد ميزنى محلول كليندامايسين ١درصد بخر هر شب روى جوشات بزن به مدت يك ماه حتما جواب ميگيرى

نترس جوش نميزنى،هر روز براى عصرانه بخور محض احتياط كره شو كم بزن براى صبحانه هم اگه ميتونى هر روز د ...

آها مرسی واسه جوشام زالو انداختم ولی هنوز یه جلسه رفتم بازم برم ببینم تاثیر میذاره