بچها سلام بعد مدتی تلاش تونستیم یه پولی قرض کنیم که طلب صاحب خونه رو بدیم .منتهی باید دوبرابر پولو پس بدیم با این شرط پولو قرض داد.درگیر کار و پس دادنش شدیم.امروز شوهرم اومد خونه تاحالا قیافشو اینجوری ندیده بودم .گفت موتور خراب شده و تا اینجا خاموش اورده موتورو.رفته تعمیرگاه سرکوچه گفته باید موتورش باز شه حدود۷۰۰ خرجشه .فکر میکردم الان که پول اجاره خونه جورشده دیگه مشکلات حل شد.حتی برای ادای این قرض بعضی شبها گشنه خوابیدیم .ولی اینم شد عاقبتش .دیگه توان ندارم .بریدم به هرکسی میتونستم رو انداختم .سرکارم رفتم پول ندادن بعضی وقتا درحد خورد وخوراک میدادن .حالا شوهرم بیکار شد تا وقتی این موتورلعنتی درست بشه .رفتم گوشیمو بفروشم گفتم حداقل دویست میارزه .ولی اینقدر ایراد گرفت که گفتم ولش کن.بچها توروخدا برام دعا کنید از زندگی بریدم .حالا اول برج پنج باید خونه رو خالی کنیم اونم یه بدبختی .بچها دلاتون پاکه من اسمم بهاره با اسم دعام کنین خواهش میکنم
ماهم این ماه واقعا دستمون خالی بود بردیم حلقه ازدواج همسری رو بفروشیم نمیدونی چقد ناراحت بودم چون دوس ندارم حلقه هامونو از دس بدیم
رفتیم زرگری زرگره دید من خیلی ناراحتم به همسرم گفت مشکلی نیس ۱۴۰۰ میدم اینم امانت نگه میدارم سرماه بیاین پس بگیرین اگه طلا گرون شد ۵۰ میگیرم اگه ارزون شد یا ثابت موند پول خودمو پس بدین
واقعا خدا خیرش بده
ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین 🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکنها ممکن میشود🌸نا ممکنهای زندگیام را ممکن بفرما✨که باخدای بیهمتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان میگیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی
وای این که پولی نیست زود جور میشه طلایی چیزی نداری بفروشی ؟ من پارسال یه ماشین ثبت نام کردم الان که قراره بقیه پولشو بدیم مثل خر گیر کردیم نداریم بدیم 😕
از ته دلم برات دعا میکنم بهاره عزیز ..انشالله خدا انقد بهت بده ک همه مشکلات زندگیتون حل بشه ب حق این ماه عزیز ..یه پیشنهاد برات دارم ..یه ایه برات میفرستم ..با وضو بنویسش رو یه کاغذ و بزارش جلوی درب خروجی خونتون هروقت از خونه بیرون میرید این سه تا ایه رو بخونید ..اینو یکی از دوستای نی نی سایتی ب من معرفی کرد ..برای من ک خوب بود انشالله برا توام خوب باشه دوستم
من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین 🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکنها ممکن میشود🌸نا ممکنهای زندگیام را ممکن بفرما✨که باخدای بیهمتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان میگیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی
عزیززززززم بمیرم برای دلت خدا بهت صبر بده .واقعا از خودم به شخصه بدم اومد واسه همه ولخرجیا . کاش میتونستم یه جوری کمکت کنم .کاش میشد همه به هم کمک کنیم تا اینجور چیزا رو نبینیم
بین جمعی که نشستند قضاوت بکنند ؛ کاش میشد که کمی هم به خدا جا برسد...