2777
2789

من شنیدم اصلا برا خانم باردار خوب نیست خودم ابله مرغون گرفتم اما میگن بچه ی تو شکم کور میشه و اینا میترسم نرفتم پیششون.شوهرم گیر داده بیا تو حیاط هر چقدر میگم خطرناکه میگه نیست.تازه وقتی از پیششون بیاد خونه باید بره حموم اما مطمئنم نمیره دستاشم نمیشوره.خیلی استرس گرفتم چیکار کنم؟

بیاین برای هم دعا کنیم و یه صلوات بفرستیم✋

منم برام پیش اومد مادر شوهرم یه اسفند غلیظ دود کرد ضد عفونی بشه😐

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست عزیز اگر شما قبلا گرفتید که احتمالش خیلی کمه مجددا بگیرید این اولا ‌. بعدشم باید ببینید اون که گرفته در چه مرحله ای هست اگر از خونه اومده بیرون مشخصه که دونه هاش کاملا خشک شده که رفت و امد رو شروع کرده پس دیگه واگیر نداره . و اخر این که با همه اینها باز هم لزوما و صد درصد هر کسی یک شخص مبتلا رو دید که نمیگیره . پس انقدر بیخود به خودتون استرس وارد نکنید بعد هم رفتار شما شاید باعث کدورت بشه نهایتا برید تو حیاط ولی با فاصله از اون شخص بشینید بنده خدا طاعون که نگرفته 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
این طوری که کلی بچه کور باید وجود میداشت ،استرست طبیعیه ولی فاصلت رو حفظ کنی چیزی نمیشه 

همه که کور نمیشن دور جون یه سریا یه چی دیگ میشن

دوست عزیز اگر شما قبلا گرفتید که احتمالش خیلی کمه مجددا بگیرید این اولا ‌. بعدشم باید ببینید اون که ...

نه اخه احتیاط شرطه عقله بعد اینکه ما همو میبینیم میبوسیم همو ضایعس نبوسیم

نه اخه احتیاط شرطه عقله بعد اینکه ما همو میبینیم میبوسیم همو ضایعس نبوسیم

درسته ولی الان همون عقل حکم میکنه که با این شرایط احتمال مبتلا شدن شما به این بیماری خیلی کمه . و شاید همین استرس و وسواس فکری که در این مورد گرفتید بیشتر به روح و روانتون اسیب بزنه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚