2777
2789
عنوان

خانماي واردبه پخت قورمه سبزي

163 بازدید | 14 پست

سبزي قورمموزيادسرخ كردم ولي رنگش خيلي تيره نشدكه بگم سوخته ولي امشب باهاش قورمه پختم مزه سوختگي ميداد اول پيازداغ كردم وگوشتوسرخ كردم وادويه وزرچوبه وفلفل سياه زدم ويككم سبزي وتفت دادم ولوبياچيتي وآب ووقتي جوش اومدكم كردم و٥ساعت جوشيدوحسابي جاافتاد دوساعت آخرپودرليموويه قاشق رب هم اضافه كردم

كاش زمان به عقب برميگشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

 اگه سبزی نسوخته نمیتونه از سبزی باشه . 

احتمالا از پودر لیموئه 

من کلا از پودر لیمو استفاده نمیکنم غذا رو تلخ میکنه

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
زيادگرفتم چي كاركنم

ببین شنبلیله باید یک پنجم تره و جعفریش باشه. اگه تلخ میشه میتونی یه مقدار تره و جعفریش بگیری سرخ کنی قاطی اونا کنی .مامان من اسفناج قاطی میزنه خوب درمیاد.

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
سه ساعت انتهايي پركهاي ليموروميريزم يعني زوده؟

نه فک نکنم زیاد باشه 

من اول لیموها رو سوراخ میکنم بعد میزارم ۲۰ دقیقه تو اب جوش بمونه و بعد لیموها رو میریزم تو خورشت

احتمالا از همون سبزیه

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...
به نظرتون دوساعت انتهاي پخت سبزي اضافه كنم بهترميشه؟

وای نه. همش باید از اول با هم باشه قشنگ طعم بگیره و جا بیفته

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز