مريمگلي مدیر استارتر عضویت: 1396/09/27 تعداد پست: 2617 عنوان خانماي واردبه پخت قورمه سبزي 163 بازدید | 14 پست سبزي قورمموزيادسرخ كردم ولي رنگش خيلي تيره نشدكه بگم سوخته ولي امشب باهاش قورمه پختم مزه سوختگي ميداد اول پيازداغ كردم وگوشتوسرخ كردم وادويه وزرچوبه وفلفل سياه زدم ويككم سبزي وتفت دادم ولوبياچيتي وآب ووقتي جوش اومدكم كردم و٥ساعت جوشيدوحسابي جاافتاد دوساعت آخرپودرليموويه قاشق رب هم اضافه كردم كاش زمان به عقب برميگشت 1398/03/10 | 00:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مريمگلي مدیر استارتر عضویت: 1396/09/27 تعداد پست: 2617 به نظرتون ازسبزيشه كه مزه تلخي ميداد؟دفعه بعدچه جوري بپزم كه مزه تلخي نده ياشايدبايدسبزي رويكساعت بعدجوش اومدن اب اضاف كنم؟ كاش زمان به عقب برميگشت
مريمگلي مدیر استارتر عضویت: 1396/09/27 تعداد پست: 2617 يكي ميگفت ماسبزي رودوساعت اخرپخت به قورمه سبزي اضافه ميكنيم نميدونم اونطوري بهترميشه يانه؟ كاش زمان به عقب برميگشت
مانیا35 عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 8850 اگه تلخه احتمالا شنبلیله اش زیاده وگرنه به زیاد سرخ کردنش مربوط نیست خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
مريمگلي مدیر استارتر عضویت: 1396/09/27 تعداد پست: 2617 اگه تلخه احتمالا شنبلیله اش زیاده وگرنه به زیاد سرخ کردنش مربوط نیست زيادگرفتم چي كاركنم كاش زمان به عقب برميگشت
ندا_ندایی عضویت: 1395/08/11 تعداد پست: 14978 اگه سبزی نسوخته نمیتونه از سبزی باشه . احتمالا از پودر لیموئه من کلا از پودر لیمو استفاده نمیکنم غذا رو تلخ میکنه من وقتی میام نی نی سایت 👈 👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
تاریک عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 10587 لیمو عمانی زیادی توش نمونده؟ اونم تلخ میکنهشنبلیه هم زیادیش تلخ میکنه پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...
مريمگلي مدیر استارتر عضویت: 1396/09/27 تعداد پست: 2617 اگه سبزی نسوخته نمیتونه از سبزی باشه . احتمالا از پودر لیموئه من کلا از پودر لیم ... ليمودرستست خودم پركهاي ليموروجداميكنم كاش زمان به عقب برميگشت
مريمگلي مدیر استارتر عضویت: 1396/09/27 تعداد پست: 2617 لیمو عمانی زیادی توش نمونده؟ اونم تلخ میکنه شنبلیه هم زیادیش تلخ میکنه سه ساعت انتهايي پركهاي ليموروميريزم يعني زوده؟ كاش زمان به عقب برميگشت
مانیا35 عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 8850 زيادگرفتم چي كاركنم ببین شنبلیله باید یک پنجم تره و جعفریش باشه. اگه تلخ میشه میتونی یه مقدار تره و جعفریش بگیری سرخ کنی قاطی اونا کنی .مامان من اسفناج قاطی میزنه خوب درمیاد. خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
تاریک عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 10587 سه ساعت انتهايي پركهاي ليموروميريزم يعني زوده؟ نه فک نکنم زیاد باشه من اول لیموها رو سوراخ میکنم بعد میزارم ۲۰ دقیقه تو اب جوش بمونه و بعد لیموها رو میریزم تو خورشتاحتمالا از همون سبزیه پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...
مريمگلي مدیر استارتر عضویت: 1396/09/27 تعداد پست: 2617 ببین شنبلیله باید یک پنجم تره و جعفریش باشه. اگه تلخ میشه میتونی یه مقدار تره و جعفریش بگیری سرخ کنی ... سبزي فروشه داديعني شنبليله زيادداده؟ كاش زمان به عقب برميگشت
مريمگلي مدیر استارتر عضویت: 1396/09/27 تعداد پست: 2617 به نظرتون دوساعت انتهاي پخت سبزي اضافه كنم بهترميشه؟ كاش زمان به عقب برميگشت
مانیا35 عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 8850 سبزي فروشه داديعني شنبليله زيادداده؟ اگه میگی تلخه فقط دلیلش این میتونه باشه. خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
مانیا35 عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 8850 به نظرتون دوساعت انتهاي پخت سبزي اضافه كنم بهترميشه؟ وای نه. همش باید از اول با هم باشه قشنگ طعم بگیره و جا بیفته خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن