2777
2789
عنوان

واتساپ رو میشه هک کرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2364 بازدید | 36 پست
نمی شه. سازنده هاش یه جایزه ی خیلی بزرگی برای هکش گذاشتن. اگه کسی بتونه هک کنه می ره اون جایزه رو می ...

خوب منم اونو ميدونم ميگم بينم امكان هك هست

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی شه. سازنده هاش یه جایزه ی خیلی بزرگی برای هکش گذاشتن. اگه کسی بتونه هک کنه می ره اون جایزه رو می ...

جایزه رو بدن من هک کردم چیز سختی واسه بشر نیس ادم مغز داره میتونه ازش به بهترین یا بدترین شکل استفاده کنه

امکان هک اکانت تل گرام وجود داره، و اون. جایزه مربوط میشه به هک سرور اصلی که نویسنده تل گرام  گذاشته...

استارتر، اگه تل گرام استفاده. میکنی،برای تل گرام خودت پسورد بذار.تل گرام امکانش را داده.

از اون  فامیلتون  و یا افراد ناشناس که میان فایل میفرستن، مواظب باش فایلی دریافت نکنی ( هکرها فایل میفرستن که وقتی دانلودش کنی و بازش کنی اطلاعات روی گوشیت را واکشی میکنه و به اطلاعات تل گرام و واتساپ دسترسی پیدا میکنه)

مثلا یکی از فایل ها ، برنامه نظارت کودکان هست که والدین میتونن چک کنن ، فرزند روی گوشی چه کارهایی کرده.ممکنه هکر این را برات نصب کنه.

اگه دیدی تو تل گرامت میگه که کد پنج رقمی را بفرستی بهش ،نفرست( هکر یه اکانت گول زننده با پروفایل شبیه به تل گرام درست میکنه و بهت میگه کد پنج رقمی بفرستی)

در حال حاضر برو گوشیت را بده تا فلش کنن و برنامه های نصبی ت را دقت کن هر چرت و پرتی نصب نکنی و پسوردم بذار برای تل گرامت.هر روزم چک کن که (نشست =settion) دیگه ای غیر خودت نباشه تو تل گرام.و اگه بود بندازیش بیرون.واتساپم میتونی از روی واتساپ وب بندازی هکر را بیرون.

گوشیتم به دست کسی نده. 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

جایزه رو بدن من هک کردم چیز سختی واسه بشر نیس ادم مغز داره میتونه ازش به بهترین یا بدترین شکل استفاد ...

شما هک کردی؟   احتمالا فقط فکر می کنی هک کردی. شما فقط نصبش کردی.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!