2777
2789
عنوان

واتساپ رو میشه هک کرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2364 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واتساپ وب هیچی نداره چرا؟ ن کیو ار پیدا کردم ن هیچییی

باید روی کامپیوتر ( با سیستم عامل ویندوز) بری به یه بروزر( بروزر یعنی مرورگرهایی مثل فایر فاکس و یا کرووم یا اینترنت اکسپلوررو ....)

اونجا ادرس زیر را بزنی:

https://www.whatsapp.com/ 

و بعد از منوهای بالای صفحه ، گزینه whatsapp   Web.  را بزنی.اونجا یه QR نشونت میده.

از داخل گوشیت میری تو واتساپت و گزینه whatsapp Web  را انتخاب کنی(از  ایتم  سه نقطه بالای صفحه و بعدش گزینه واتساپ وب)

بعدش گوشیت را بگیریش جلوی  کامپیوتر و اون. کد کیو ار.از طریق کامپیوتر میتونی وارد بشی.تو موبایلتم نشون میده که یه نشست دیگه داری.

کلا تو واتساپ و تل گرام هر وقت نشست هایی دیگه ای فعال باشه، یعنی یکی دیگه نصب شده..

نشست ایجاد کردن اصلا به معنای هک کردن نیست.این دوستمونم میگه با کد کیو ار هک میکنه.هر راهی که شما یه نشست ایجاد کنی نمیشه هک کردن پیام رسان. سرچ بزنید تا توجیه بشید.به  اینا میگن هک کردن دستگاه و موبایل و شبکه!که ضعف شبکه ای هست در واقع

وقتی شما از طریق واتساپ وب وارد واتساپ میشی با اینکه خود اپلیکیشن واتساپ را نصب نکردی ولی یه نسخه ی وبش را ایجاد کردی دیگه.اینم نمیشه هک کردن.

اون دوستمون که میگه هک کردم، لطفا سرچ بزنه تا کلمه هک براش معنا بشه.

من تو شرکت امن پرداز کار میکردم.انتی ویروس پادویش نوشتیم برای انرژی هسته ای.همه ی این مسایل را اشنا هستم.

هک یعنی شما بتونی به خود اون اپلیکیشن راه نفوذ بزنی نه اینکه یه نشست جدید ایجاد کنی !! هک کردن اکانت هم یه هک سطح بالا اصلا نیست.بستن راه های نفوذ ان دست خود صاحبش هست.شبیه ترین چیزی که اسمش را هک پیام رسان ها گذاشتن،  از طریق ssv هم هستش( سرچ بزنید تا ببینید)  که  اونم برای ما نرم افزاری ها اسمش هک کردن نیست بلکه میشه گول زدن و بازم نشست ایجاد میکنه.اگه یکی مدعی شد که بدون نشست تونسته هک کنه، اسمش میشه  هک  واقعی خود پیام رسان . بعله😎

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...