2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بری بانمکه.اما شاهکار نیس.سریالای خیلی قشنگتری هستن برا دیدن

چی پیشنهاد میکنی عزیزم    حس میکنم دیگه سریال خوبی نمونده که ندیده باشم

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  

[QUOTE=91961005]همین outlander رو ببین قشنگه چرنوبیل هم تا قسمت 3 عالی بود 4 یه کوچولو افت کرد ولی بازم جالبه!barry ...[/QU

چرنوبیل خشن نیس؟😓 انونسشو دیدم احساس کردم من مردش نیستم😱😂 خشونتش مثل سرگذشته ندیمس؟ 

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:
[QUOTE=91961005]همین outlander رو ببین قشنگه چرنوبیل هم تا قسمت 3 عالی بود 4 یه کوچولو افت کرد ولی ب ...

خشن نیست ولی یکم ناراحت کننده اس در عین حال میخکوبت میکنه پای تی وی و اینکه بر اساس واقعیت هایی ساخته شده که اون زمان از انتشارش جلوگیری کردن و همین جذاب ترش میکنه! کلا 5 قسمته!راستی shameless رو هم چند قسمت اولشو ببین شاید خوشت بیاد من دوستش داشتم

لاست  بازی تاج و تخت دختران گیلمور بریکینگ بد بانشی Affare پولدارک دانتون ابی زنان خانه ...

مرسی عزیزم اکثرش رو دیدم به جز داون تاون ابی و 100 که خیلی تعریفشونو شنیدم باید بزارمشون تو صف دانلود  

مرسی عزیزم اکثرش رو دیدم به جز داون تاون ابی و 100 که خیلی تعریفشونو شنیدم باید بزارمشون تو صف دانلو ...

100 که به نظر من قشنگ نبود

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:
تازگیاpurgeروهم دیدم قشنگ بود.حالا شمام معرفی کن من ببینم😆

فعلا تو این هفته باید منتظر فصل 3 خاطرات یک ندیمه باشیم ولی جدیدا orange is the new black رو دیدم بد نبود!dark که عالی بود واقعا!شن های روان هم جالب بود ولی تین ایجری بود یکم!starnger things و riverdale هم اگه خیلی بی سریال مونده باشی و دنبال یه چیز هیجان انگیز باشی توصیه میشه