بچه ها من با اخلاقای مادر شوهرم مشکل دارم بعد چون مامانم ایران نیست یا باید برم شهر خودمون که خاله هام پیشم باشن یا همین کرج بمونم دکترم هم تهرانه اگه بمونم تهران زایمان میکنم بعد مادر شوهرم خیلی فوضوله تو همه چیز سرک میکشه مثلافکر میکنم اون موقع خونریزی دارمو اینا خیلی سخته جلوش چون خیلی تجسس میکنه و مثله مردای هیز ادمو برانداز میکنه بعد غذام نمیپزه خونه م مرتب نمیکنه یه جوری اگه باشه نمیذاره ادم بخوابه هم حرف میزنه هم در اتاقو مرتب باز میکنه نگاه میکنه حالامن استرس گرفتم که چیکار کنم باهاش دست خودم نیست خیلی حرص میخورم از کاراش چیکار کنم نیاد حاضرم تنها باشم اون نیاد
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
بنظرمن چه اخلاقش خوب چه بد وقتی پیشش راحت نیستی و موعضبی نمون.. بعد زایمان فقط باید آرامش داشته باشی که شیر اولی که به بچه میدی خوب باشه به جونش بشینه..