2777
2789

بچه ها بیایین یه قدم برداریم هرکدوم توهر شرایطی که هستیم 

من خیلی باخودم بد رفتاری کردم صادقانش اینه که اصلا تا همین چند ماه پیش خودمو دوست نداشتم!اصلا از زمانی که خودمو شناختم به خاطر اضافه وزنی که داشتم از بچگی همش‌خودمو عذاب دادم...هی توسن رشد وبلوغ ازخودم بیزارشدم هی مواد مغزی رو از بدنم دریغ‌کردمو به خودم سختی دادم درسته من خودم درحق خودم بد کردم بمعنای واقعی الان بدنم ویتامین خیلی کم دریافت کرده به دلیل بالا پایین شدن وزنم هی بدنم نتیجه عکس نشون داده  همین قبل عید از وزن 89که وزن بعد زایمانم بود تا حالا که بچم 2سالشه آوردم وزنمو به 75هنوزم اضافه وزن دارم قدم 170زیاد دیگه مشخص نیس اضاف وزنم اما میخوام بگم هنوزم خوشحال نبودم ... چون خودمو دوست نداشتم پس هیچکسو نمیتونستم عشق بورزم بهش درحالی که عاشق این کارم که عشق بورزم اما نمیشد انگار طلسم بودم_حالا انگار که این طلسم شکسته_انگار که دوباره متولد شدم،میخوام واقعا گذشتمو فراموش کنم وتو حال زندگی کنم...منم یه آدمم باتموم مشکلات من همیشه فکر میکردم تو زندگیی ک هیچ مشکلی نباشه خوشبختی هست اما حالا میفهمم که اشتباه بوده طرز فکرم...کتاب چگونه شخصیت سالم تر بیابیم به قلم دکتر وین.و.دایر واقعا کمک کرد بهم توصیه میکنم اونایی که مشکل من رو دارن حتما مطالعه بکنن این کتابو...من باید زندگیمو بامشکلاتش قبول میکردم اصلا بهتون بگم انگار که تو خواب غفلت بودم ... راکدی مطلق... بیزار از محبت کردن،حسود،مغرور،پرتوقع واقعا این خصوصیات رو داشتم هنوزم هستن تو وجودم میخوام خودم کاری کنم که هی کمرنگ تر بشه بیایین یه قراری باهم بذاریم بیایین تو هر سنی باهر روش زندگی باهر درآمد باهر اندام باهم مشکلی از تموم مشکلات این دنیا متمرکز بشیم روی قدرت ذهنمون ... بچه ها ما خیلی فوق العاده ایم هر آدمی واقعا خصوصیات فوق العاده زیادی داره ... من تو جمع حرفم نمیاد با تایپ و مجازی خیلی خیلی راحترم ...چون دوستی برای انگیزه دادن وانگیزه گرفتن ندارم بیاین یه جمع دوستانع تشکیل بدیم وحال همو خوب کنیم با انگیزه وافکار مثبت ... منم نیروهای منفی زیادی رو تو تموم عمرم جذب کردم...نمیدونین چه فرازونشیب هایی که تجربه کردم با 22سال سن!!!!همش هم تقصیر خودم بوده ...هیچ نقطه مثبتی جذب نکردم تابحال پس نگین از دل خوشش میگه وچه خوش خیاله ... بیاین طرز فکرمونو کلا عوض کنیم مثبت اندیش بشیم شادی رو برگردونیم به زندگیامون من تنها انگار عاجزم اما اگه جمعی باشیم میشه باور کنین،ای اف تی درمانی رو بشناسین اگه تو شهرتون کلاسی برگزار میشه شرکت کنین واقعا بینظیره ... واینکه تو گوگل سرچ کنید تا بیشتر بشناسیدش،من الان واقعا باید حال خودمو خوب کنم چون خسته ام از اینهمه ناامیدی و حس بد 

سعی کنیم تموم سعیمونو بکنیم برای مثبت اندیشی و شاد زیست شدن بعدم بیاییم تجربه هامونو به اشتراک بذاریم اینجا 

ببخشید طولانی شد اما بخونیدش خواهش میکنم اگه موافقین تو ت ل گ ر ا م یه گروه بزنیم ودور هم جمع بشیم؟؟؟ اگه مایلید

ممنونم از صبوریتون

باور میکنی حوصله ام نکشید بخونم😑😀

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماحالمون خرابه نمیتونیم بخونیم😩😩😭😭

97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭    واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃

وای منم تموم زندگیم تو فکر چاق شدنم،از اندامم متنفرم

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

من اندامم عالیه خودمم خیلی دوس دارم کاش مسوولین  ی فکری برا قسط و بدهکاری و خرج روزانه و کرایه خونه میکردن حال من ک تا اینا حل نشه خوب شدنی نیست

آقو ی ضرب المثل شیرازی هم هس ک هیچی نمیگه فقط زل میزنه تو چشات
بعضیا رو میبینم اووونقدر اعتماد به نفس دارن حتی با یه ظاهر معمولی و حتی با نقصایی که دارن، کلیییییی ...

دقیقا مثله من من الان دنبال همون انگیزه ام که به اون درجه برسم واقعا چون من همه ی انرژی های منفی رو جذب کردم واقعا والان اون تلنگر بزرگ زندگیمو خوردم باید استارت بزنم اما تنهایی نمیتونم انگار😥