بچه ها بیایین یه قدم برداریم هرکدوم توهر شرایطی که هستیم
من خیلی باخودم بد رفتاری کردم صادقانش اینه که اصلا تا همین چند ماه پیش خودمو دوست نداشتم!اصلا از زمانی که خودمو شناختم به خاطر اضافه وزنی که داشتم از بچگی همشخودمو عذاب دادم...هی توسن رشد وبلوغ ازخودم بیزارشدم هی مواد مغزی رو از بدنم دریغکردمو به خودم سختی دادم درسته من خودم درحق خودم بد کردم بمعنای واقعی الان بدنم ویتامین خیلی کم دریافت کرده به دلیل بالا پایین شدن وزنم هی بدنم نتیجه عکس نشون داده همین قبل عید از وزن 89که وزن بعد زایمانم بود تا حالا که بچم 2سالشه آوردم وزنمو به 75هنوزم اضافه وزن دارم قدم 170زیاد دیگه مشخص نیس اضاف وزنم اما میخوام بگم هنوزم خوشحال نبودم ... چون خودمو دوست نداشتم پس هیچکسو نمیتونستم عشق بورزم بهش درحالی که عاشق این کارم که عشق بورزم اما نمیشد انگار طلسم بودم_حالا انگار که این طلسم شکسته_انگار که دوباره متولد شدم،میخوام واقعا گذشتمو فراموش کنم وتو حال زندگی کنم...منم یه آدمم باتموم مشکلات من همیشه فکر میکردم تو زندگیی ک هیچ مشکلی نباشه خوشبختی هست اما حالا میفهمم که اشتباه بوده طرز فکرم...کتاب چگونه شخصیت سالم تر بیابیم به قلم دکتر وین.و.دایر واقعا کمک کرد بهم توصیه میکنم اونایی که مشکل من رو دارن حتما مطالعه بکنن این کتابو...من باید زندگیمو بامشکلاتش قبول میکردم اصلا بهتون بگم انگار که تو خواب غفلت بودم ... راکدی مطلق... بیزار از محبت کردن،حسود،مغرور،پرتوقع واقعا این خصوصیات رو داشتم هنوزم هستن تو وجودم میخوام خودم کاری کنم که هی کمرنگ تر بشه بیایین یه قراری باهم بذاریم بیایین تو هر سنی باهر روش زندگی باهر درآمد باهر اندام باهم مشکلی از تموم مشکلات این دنیا متمرکز بشیم روی قدرت ذهنمون ... بچه ها ما خیلی فوق العاده ایم هر آدمی واقعا خصوصیات فوق العاده زیادی داره ... من تو جمع حرفم نمیاد با تایپ و مجازی خیلی خیلی راحترم ...چون دوستی برای انگیزه دادن وانگیزه گرفتن ندارم بیاین یه جمع دوستانع تشکیل بدیم وحال همو خوب کنیم با انگیزه وافکار مثبت ... منم نیروهای منفی زیادی رو تو تموم عمرم جذب کردم...نمیدونین چه فرازونشیب هایی که تجربه کردم با 22سال سن!!!!همش هم تقصیر خودم بوده ...هیچ نقطه مثبتی جذب نکردم تابحال پس نگین از دل خوشش میگه وچه خوش خیاله ... بیاین طرز فکرمونو کلا عوض کنیم مثبت اندیش بشیم شادی رو برگردونیم به زندگیامون من تنها انگار عاجزم اما اگه جمعی باشیم میشه باور کنین،ای اف تی درمانی رو بشناسین اگه تو شهرتون کلاسی برگزار میشه شرکت کنین واقعا بینظیره ... واینکه تو گوگل سرچ کنید تا بیشتر بشناسیدش،من الان واقعا باید حال خودمو خوب کنم چون خسته ام از اینهمه ناامیدی و حس بد
سعی کنیم تموم سعیمونو بکنیم برای مثبت اندیشی و شاد زیست شدن بعدم بیاییم تجربه هامونو به اشتراک بذاریم اینجا
ببخشید طولانی شد اما بخونیدش خواهش میکنم اگه موافقین تو ت ل گ ر ا م یه گروه بزنیم ودور هم جمع بشیم؟؟؟ اگه مایلید
ممنونم از صبوریتون