2777
2789

نمک آبلیمو و فلفل سیاه و زنجبیل سیر رنده شده کمی روغن....توری رو چرب کن و داغ کن ..به توری نمیچسبه

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه دستور پخت دارم ولی نمی دونم شما دوست دارین یا نه

ماهی رو کامل بازش می کنیم نمک می مالیم

بعد کمی آبلیمو و زردچوبه و فلفل و پودر سیر با هم مخلوط می کنم می مالم روش.کمی صبر می کنم مزه دار بشه بعدش کبابش می کنم.

بیشتر هم سمت پوستشو روی آتیش نگه می دارم

چندتا چاک می دم جاهای ضخیمترش تا زودتر مغز پخت بشه

ولی دستور ماهی جنوبی ها که خیلی خوشمزه تره اما همه دوست ندارن اینه که با گشنیز و تمر هندی و سیر کوبیده شده یه سس غلیظ درست می کنیم اینو می گذاریم روش

البته قبلش بهتره نمک بمالیم و نیم پزش کنیم تا مواد نسوزه

بعد مواد رو می گذاریم

با کره اول چرب کنم بعد داغش کنم و بعد ماهی بذارم توش؟؟؟

بله با کره یا روغن اول چرب کن بعد داغ کن یه خورده...بعد ماهی رو بذار روش...فقط مواظب باش دستت نسوز توری داغه

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹