من یه دستور پخت دارم ولی نمی دونم شما دوست دارین یا نه
ماهی رو کامل بازش می کنیم نمک می مالیم
بعد کمی آبلیمو و زردچوبه و فلفل و پودر سیر با هم مخلوط می کنم می مالم روش.کمی صبر می کنم مزه دار بشه بعدش کبابش می کنم.
بیشتر هم سمت پوستشو روی آتیش نگه می دارم
چندتا چاک می دم جاهای ضخیمترش تا زودتر مغز پخت بشه
ولی دستور ماهی جنوبی ها که خیلی خوشمزه تره اما همه دوست ندارن اینه که با گشنیز و تمر هندی و سیر کوبیده شده یه سس غلیظ درست می کنیم اینو می گذاریم روش
البته قبلش بهتره نمک بمالیم و نیم پزش کنیم تا مواد نسوزه
بعد مواد رو می گذاریم