2777
2789
عنوان

فولیکول بارداری

741 بازدید | 45 پست

سلام

من روز ۱۴ قاعدگی، سونوگرافی واژینال دادم و مشخص شد چندتا فولیکول دارم که یکی از فولیکول ها که سمت راست هست سایزش ۲۶ هست و یکی دیگه که سمت چپ هست سایزش ۲۰ هست و بقیه که ارزشی ندارن زیر ۱۰ هستن، به نظرتون من ۲قلو باردار میشم؟!؟

این رو هم بگم که از روز سوم بارداری به مدت ۵شب، ۲عدد قرص کلوموفین(امیدوو) میخوردم و همون روزی هم که سونو واژینال دادم هم ۲تا آمپول HCG زدم که فولیکولام ازاد بشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فولیکول 20خوبه ولی 26بالاست ممکنه ب کیست تبدیل بشه من خودم سه تا داشتم 16و23و24از این دوتا اخریا میترسم چون شنیدم عدد بالا امکانش هست ک ب کیست تبدیل بشه

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   
فولیکول 20خوبه ولی 26بالاست ممکنه ب کیست تبدیل بشه من خودم سه تا داشتم 16و23و24از این دوتا اخریا میت ...

عزیزم اگر آمپول زده نشه بله ممکنه رها نشه ولی وقتی امپول زده میشه حتما آزاد میشن و به کیست تبدیل نمیشن

چون دکترم گفت سریع برو امپولو بزن

حتی گفت تا نیم ساعت دیگه زده باشیا

نگران نباش

فقط سمت راستم درد گرفت البته دردش دقیقه ای و قابل تحمل بود البته دردش زیردلم بود و یکی دو روز هم ب ...

آزادشدن تخمک‌با درد همراهه

اما شما تخمدان یمت رایتت فولیکول ۲۶ میلی داشته

آزادشدن تخمک‌با درد همراهه اما شما تخمدان یمت رایتت فولیکول ۲۶ میلی داشته

بله سمت راستم درد داشت و فولیکول ۲۶ هم سمت راست بود

لحظات اخر یکم اون یکی هم درد گرفت اما در حد ۱-۲ دقیقه بود

عزیزم اگر آمپول زده نشه بله ممکنه رها نشه ولی وقتی امپول زده میشه حتما آزاد میشن و به کیست تبدیل نمی ...

منم همون موقع زدم خیلی ام تاکید کرد ک همون شب اقدام داشته باشم دوازده روز از آمپولم گذشته بود بی بب زدم منفی شد الان میترسم بی بی بزنم بازم منفی بشه😔

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   
آزادشدن تخمک‌با درد همراهه اما شما تخمدان یمت رایتت فولیکول ۲۶ میلی داشته

من ک هم سمت راست هم سمتوچپم خیلی درد میکرد نمیدونم امیدوار باشم یا نه