2777
2789
عنوان

خانوما شام چی دارید😀😀😀😀

838 بازدید | 78 پست

از قبح تمیزکاری جابه جایی کمد اینا داشتم سه تموم شدم الانم ولووووووووو ـروزم شام چی بزارم راحت باشه مرغی نباشه فقط😩😩😩

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
شوهرم هوس کتلت کرده میخوام براش درست کنم

دیشب شامی گذاشته بودم 😕😕

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیب زمینی و تخم مرغ آب پز یا دو پیازه 

ما ک دعوتیم هم خونه خواهرم هم برادر شوهرم 

حالا معلوم نیست کدومو بریم شایدم هر دو رو بریم 

بینمونم باشوهرم شکرابه خدا بخیر کنه 😣😣😣

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
من میخوام سوسیس بندری درست کنم

منم دلم میخواد ولی هفته پیش درست کردم .زود به زود نمیخوره شوهرم .از صب هر چی فک میکنم مغزم رد داده انگار

من دعوتم جایی تا اونجایی هم ک خبر دارم قیمه اس و حلیم برا افطار

خوشبحالت😀😀😀هیشکی دعوتمون نکرده امسال😯😯😯

دعوت خونه مادرهمسرم😊

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم