2777
2789
عنوان

ماساژ پرینه کسی انجام داده؟؟؟

59019 بازدید | 54 پست

جواب گرفته؟خوبه؟چن تا بخیه خورده موقع زایمان؟ 

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو حاملگی بدن آدم باد میکنه خیلی دردناک بود برا من انجامش و برای همین ۲۵ تا بخیه خوردم

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
من هنوز زایمان نکردم ولی در مورد این ماساژ تو نت خوندم ترسیدم خیلی یه جوریه...به نظر سخته

منم تو نت دیدم.ولی میگن قسمت واژن تا مقعد رو روغن زیتون بزنی هم جواب میده

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

به نطرم ربطی نداره😐

من کلاس بارداری رفتم و من ورزش میکردم

کلی پیاده روی

قر دادن و نشستن رو توپ

ماه اخر همش اناناس میخوردم

و از اخر بعد ۱۳ ساعت کلا ۲ سانت باز شد و سزارین شدم🤣🤣🤣🤣

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

خواهرم انجام داده بود سر دوتا زایمانش بخیه نخورد

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
تو حاملگی بدن آدم باد میکنه خیلی دردناک بود برا من انجامش و برای همین ۲۵ تا بخیه خوردم

چقد زیاد😱 منم از بخیه زیاد میترسم

به نطرم ربطی نداره😐 من کلاس بارداری رفتم و من ورزش میکردم کلی پیاده روی قر دادن و نشستن رو تو ...

😂😂😂 وووییییی... ولی واست سخت نبود دو تا دردو باهم کشیدی؟

خواهرم انجام داده بود سر دوتا زایمانش بخیه نخورد

ماساژ یا روغن مالی؟ خوشبحالش

هم ماساژ پرینه انجام بدید هم تمرینات کگل

تمرینو از الان شرو کردم ۳۱ هفتمه

منم تو نت دیدم.ولی میگن قسمت واژن تا مقعد رو روغن زیتون بزنی هم جواب میده

یعنی دیگه اون حرکاتو نمیخواد روغن بزنی؟؟؟؟

از ماه های آخر باید روغن زد؟؟؟آخه من هنوز ماه دومم یعنی از الان شروع کنم؟

❤❤❤خدا جونم میشه منو به اون چیزی که ته قلبمه برسونی؟❤❤❤
ماساژ یا روغن مالی؟ خوشبحالش

هم ماساژ و روغن مالی

هم تمرین کگل

میگفت دکترم بعد زایمان گفته کگل انجام دادی؟ خیلی ارتجاعی و نرم شده

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
یعنی دیگه اون حرکاتو نمیخواد روغن بزنی؟؟؟؟ از ماه های آخر باید روغن زد؟؟؟آخه من هنوز ماه دومم یعنی ...

نمیدونم تو همین سایت خوندم ک روغن مالی هم جواب میده . از ماه هشتم شنیدم خوبه