2777
2789
عنوان

گم شدن دختر بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 30 پست
وای خیلی بیخیالن مردم

حالا من نبودم یه دزد جای من بود بچه رو برمیداشت میبرد میخواستن چیکار کنن یا ماشین به بچه میزد 

بعضیا خیلی بی فکرن 

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹
من دو سه روز پیش یه موردی دیدم واقعا هنگ کردم بعضی از پدر مادر چقدررر میتونن بی مسئولیت باشن اخه&nbs ...

شاید دزوغ گفته کاش شماهم پیشش میرفتی. خونه ما نزدیک مزار هست .یبار ساعت سه من رفتم مغازه بستنی بخرم دیدم ی بچه کوچولووو بد گریه مبکنه پرسبدم چرا گریه میکنی میگفت مامانم اومدیم قبر مامانم نیستت .بردم تحویلش دادم کلانتری .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم صبح دیدم اره خیلی عجیب بووود کلیم که تو شبکه هدی اجتماعی عکس بچرو گذاشته بودن که گم شده تازه

بچه رو پیدا کرده بودن میگفتن مریض بود یکم .بردیمش دکتر و این حرفا خوب من میگم اصلا مریضم بود بچه رو باید تحویل کلانتری میدادن.چقدر اون پدر و مادر بیچارههه داغون شدن.اصلا مادره انگار افسردگی گرفته بود بنده خدا همش سرش پایین بود.😖

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

بچه رو پیدا کرده بودن میگفتن مریض بود یکم .بردیمش دکتر و این حرفا خوب من میگم اصلا مریضم بود بچه رو ...

واقعا خیلی عجیب بود من جای مامانه بودم میپریدم اقا رضا رو یه دل سیر میزدم اصلا بچشون چجوری گم شده بوده من از اول ندیدم

شاید دزوغ گفته کاش شماهم پیشش میرفتی. خونه ما نزدیک مزار هست .یبار ساعت سه من رفتم مغازه بستنی بخرم ...

من دیگه نتونستم باهاشون برم اخه شوهرمو پسرم منتظرم بودن تو ماشین

نه اقاهه مغازه داشت نمیدونست من بچه رو از کجا پیدا کردم دقیقا همون مسیری که بچه اومده بود رو نشون داد گفت ته این کوچه خونه ماست این بچه هم بچه همسایمونه مغازشو بست بردش یکم.پشت سرشون نگا کردم داشت همون خونه ای که میگفت میبردش

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹
اخه زنه مگه اسباب بازی پیدا کرده بوده چرا سر بچه خودشو رنگ نزده این که عاشق بچه بور بوده

همین و بگو بیشعوری تا چه حدی آخه.باور میکنی من الان چند روزه میخوام برم آرایشگاه ابروهامو تتو کنم چون وقت گیره کسی و نزدیکم نیست از خانوادم بچمو بهش بدم نمیرم.چند تا دوست تو پارک دارم هی به من میگن بچتو بده به ما تو پارک بازی میکنه توام برو ابروتو درست کن گفتم اصلا و ابدا نمیتونم همچین کاری کنم یه لحظه مشغول بچه خودتون یا حرف زدنتون باشین از بچه من غافل بشین اون موقع چه خاکی به سرم بریزم .

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

واقعا خیلی عجیب بود من جای مامانه بودم میپریدم اقا رضا رو یه دل سیر میزدم اصلا بچشون چجوری گم شده بو ...

خانومه میره شنبه بازار برای پسرش داشته شلوار پرو میکرده یهو میبینه دخترش نیست خودش میگفت در عرض 1ثانیه دیدم بچم نیست .

اسم بچه چی بود؟ 

یادم رفت اسمشو.

میخواستم تو اینستا سرچ کنم 

من یادمه همین چند وقت پیش بود تو تلوزیونم نشون دادن پیدا شده بود.

من ندیده بودم اصلا

تو تلوزیونو شبکهای ماهواره ایم میگفتن.