2777
2789

بالا تبلیغ😬😬😬

پایین تبلیغ😬😬😬

روی صفحه کلید تبلیغ 😬😬😬

بعد از ۳تا کامنت تبلیغ 😬😬😬

اگه بخوای چت کنی برای هر بار که می خوای جواب بدی باید ۴،۵ تا تبلیغ بزرگو رد کنی 🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪

خیییلی شورش دراومده

از هر ده تا تاپیک یکیش در اعتراض به تبلیغاته 😖😖😖😖😖😖😖😖😖

واقعاً اگه تجدید نظری نکنن دیگه نمی دونم چی باید گفت😶😶😶😶😶😶😶

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه مدام دارم فحش میدم،خدا به زمین گرمشون بزنه الهی،عوضیای پول پرست،بی شرفها،بخاطر منافع مالی خودشون،اعصاب مردم رو خورد میکنن،کثافتا هر چی هم اعتراض میکنی لج میکنن بدتر میکنن،خدا لعنتشون کنه الهی😬😬😬

آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.
دوستان میخوان اعتصاب کنن نیان.

خوب کاری می کنن

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊
کاش اون تبلیغه  میرفت برا من همش یبوست میخونمش😑

🤣🤣🤣

منکه فحش میدم،بی شرفهای حرام لقمه،اگه کار مدیر سایته خدا لعنتش کنه،عوضی پول پرست

فحش نده گلم

هر کسی در کارش ممکنه به خطا بره 

ولی الان دیگه وقتشه روششون را اصلاح کنن

خطا از نادون سر میزنه،نه اینا که عمدأ بخاطر پول اینکارو میکنن،میدونن تبلیغاتشون رو اعصاب مردمه ولی براشون مهم نیس،ذره ای لقمه حروم بره تو شکمشون بی وجدان میشن دیگه،خدا لعنتشون کنه

آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.