الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من برای داخل حمام میخوام توالت فرنگی داخل حمامه اینم بذارم فکر کنم خیلی جا تنگ باشه مدلی نیست که هم ...
به نظر من واقعا لزومي نداره يه توالت كودك اضافه بگيري
ميتوني تو حمام رو استيكر بچسبوني ، با رنگ انگشتي رو سراميكها با هم نقاشي كنين، كتاب ببري براش بخوني .. همه اينها توجهشو جلب ميكنه بيخودي هم فضاتو تنگ نميكني
هم مستاجریم هم رنگ کاشی داخل حمام قهوه آیه رنگ میبرم براش ولی زیاد جالب نمیشه رو سفید جذاب تره نقاش ...
عيبي نداره، رنگ انگشتيها راحت پاك ميشن ، بچه از همون كثيف كاري كردن لذت ميبره خيلي به خوشگل بودن يا نبودن رنگ روي رنگ زمينه توجه نميكنه استيكر هم منظورم از اين بچگونه ها ست كه تو لوازم تحريري ميفروشن ، اونا رو هم بچه ها دوست دارن
من برا دختر بزرگمگرفتم آورد تو خونه بازی کرد ۱۷ماهگی از پوشک گرفتمش دختر کوچیکمم اصلا پوشک نمیکنم فقط میبرم سرویس .فقط بیرون رفتنی پوشک میکنم چون عوارض داره