2777
2789
شايد براي اون اوايل،   ولي جاي بيشتري ميگيره، بعد از يه مدت هم كه عادت كرد به توالت نشستن ...

من برای داخل حمام میخوام توالت فرنگی داخل حمامه اینم بذارم فکر کنم خیلی جا تنگ باشه

مدلی نیست که هم توالت باشه هم بسه تبدیلش کرد روی توالت؟

چرا هرکار میکنم باز خودم مقصر میشم؟؟؟.    
از پوشك گرفتيش؟ يا ميخواي شروع كني

از پوش گرفتن دیگه

تا حالا اصلا باز نذاشتمتش

نمی‌دونم از الان بعضی وقتها بذارم دستشویی خوبه یا نه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای داخل حمام میخوام توالت فرنگی داخل حمامه اینم بذارم فکر کنم خیلی جا تنگ باشه مدلی نیست که هم ...

به نظر من واقعا لزومي نداره يه توالت كودك اضافه بگيري 

ميتوني تو حمام رو استيكر بچسبوني ، با رنگ انگشتي رو سراميكها با هم نقاشي كنين، كتاب ببري براش بخوني .. همه اينها توجهشو جلب ميكنه بيخودي هم فضاتو تنگ نميكني

به نظر من واقعا لزومي نداره يه توالت كودك اضافه بگيري  ميتوني تو حمام رو استيكر بچسبوني ، با ر ...

هم مستاجریم هم رنگ کاشی داخل حمام قهوه آیه

رنگ میبرم براش ولی زیاد جالب نمیشه رو سفید جذاب تره نقاشی کشیدن

پس به نظر شما تبدیل بگیرم یه صندلی حمام هم که داره بره روی اون

هم مستاجریم هم رنگ کاشی داخل حمام قهوه آیه رنگ میبرم براش ولی زیاد جالب نمیشه رو سفید جذاب تره نقاش ...

عيبي نداره، رنگ انگشتيها راحت پاك ميشن ، بچه از همون كثيف كاري كردن لذت ميبره خيلي به خوشگل بودن يا نبودن رنگ روي رنگ زمينه توجه نميكنه استيكر هم منظورم از اين بچگونه ها ست كه تو لوازم تحريري ميفروشن ، اونا رو هم بچه ها دوست دارن

من برا دختر بزرگم‌گرفتم آورد تو خونه بازی کرد ۱۷ماهگی از پوشک گرفتمش دختر کوچیکمم اصلا پوشک نمیکنم ف ...

پس از الان زود نیست بره بشینه

بعد غدا بعد شیر بعد نوشیدنی بعد خواب قبل خواب وقتی سرگرم بازیه طولانی این موقع ها باید ببری

روزهای اول چیکار میکردین برای بیرون رفتن؟ مثلا پارک