2777
2789
مبارکت باشه گلم😍😘 میدونم منشن کوفتیم قِر میاد😂 ولی خوشحال شدم خاله سارا فداش بشه مواظب خودت باش ...

مرسی عزیزم خدانکنه 😍😍😍😘😘😘

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 
سلااااام عزیزم😍😍😍😍 مامان شدی؟😍😍😍😍😍😍 خداروووشکر😍😍😍 تبریک میگم بهتتتتت😍😍😍😍😍

سلام مرسی عزیزم دوباره مامان شدم ایشالله یه روز برای تو 😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مرسی عزیزم دوباره مامان شدم ایشالله یه روز برای تو 😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘

خیلی حس خوبیه

من فعلا عقدیم😍😍

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
میدونم عقدین عزیزم ایشالله به وقتش بهترین برات اتفاق بیفته😍😍😍😍😍😍

ان شاءلله عزیزم مرسی از دعای قشنگت😍😍😍😍

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤

واییییییییییی 

مباااااااااااارکهههههه😍😍😍😍😍😍😍😍😍

چه چررنگه 

دوقلوعه😍😍

جلو همه بگو به من خیلی دوست دارم عشق دلم همه جا تاریک شه یهو بوی عود میاد و شمعا روشن   همه اگه پایه باشن وصل میکنیم ما صبحو به شب جمع جمعه عاشقا جمع جمع اینا رو هم عاشقتم  امشب میخوام بمونم من تا صبح کنارت   این دریا با تو چه حالی داره بارون بباره بارون بباره  تو هم بخندی برا من دوباره بخونم برات نگام تو نگاتچشاتم کنار همه نگاه کنن به ما با اون دلبری کردنات
واییییییییییی  مباااااااااااارکهههههه😍😍😍😍😍😍😍😍😍 چه چررنگه  دوقلوعه😍😍

ایشالله خدا از دل دهنت بشنوه دوقلو باشه 😍😍😍😍😍ولی هنوز معلوم نیست بخدا گرفتار شدم هنوز ازمایشم نرفتم ایشالله به موقعش برای خودت عزیزم😘😘😘😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍😍😍

ایشالله خدا از دل دهنت بشنوه دوقلو باشه 😍😍😍😍😍ولی هنوز معلوم نیست بخدا گرفتار شدم هنوز ازمایشم ن ...

ایشالا 

ایشالا قدمش خیر و پر برکت باشه خوشی سرازیر بشه تو زندگیتون

جلو همه بگو به من خیلی دوست دارم عشق دلم همه جا تاریک شه یهو بوی عود میاد و شمعا روشن   همه اگه پایه باشن وصل میکنیم ما صبحو به شب جمع جمعه عاشقا جمع جمع اینا رو هم عاشقتم  امشب میخوام بمونم من تا صبح کنارت   این دریا با تو چه حالی داره بارون بباره بارون بباره  تو هم بخندی برا من دوباره بخونم برات نگام تو نگاتچشاتم کنار همه نگاه کنن به ما با اون دلبری کردنات
ایشالا  ایشالا قدمش خیر و پر برکت باشه خوشی سرازیر بشه تو زندگیتون

مرسی عزیزم ولی چطور گفتی دوقلو خیلی تعجب کردم خیلیم خوشحال شدم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

مرسی عزیزم ولی چطور گفتی دوقلو خیلی تعجب کردم خیلیم خوشحال شدم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

اخه خطش خیییلی پررنگه 

ینی بتات خیلی بالاعه 

بتا بالا نشون دهنده دو قلوعه