2777
2789

صدقه بده 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواب رو برای کسی تعریف نکنید. برای خودتون هم تعبیر نکنید. علت تعریف نکردنش اینه که ....

میترسم کار گناهی انجام داده باشم خوابم قسم دروغ بود 

میشه لطفا برا حاجتم دعا کنید یه صلوات بفرستین هر کسی خوند برام دعا کنه سپاسگذارم .❤

می گویند منقول است که: کسی که در خواب چیزی ببیند که غمگین و ناراحت شود اول این دعا را بخواند :

« بِسمِ الله الرَّحمٰن الرَّحیمِ اَعوذُ بماٰ عَاذَتْ بِهِ مَلائِکَةُ اللهِ الْمُقَرَّبونَ و اَنْبِیاءُ اللهِ الْمُرْسَلونَ و عِبادُ اللهِ الصَّالِحوُنَ مِنْ شَرِّمَا رَاَیْتُ مِنْ رُؤْیایَ »

بنام خدایی که که مهربان عام و مهربان خاص است! پناه می برم به آنچه که فرشته های مقرب خداوند و پیامبران، فرستاده الهی و بندگان صالح خدا به آن پناه بردند از شرّ خوابی که دیدم.)

بعد سوره های « حمد »،« کافرون »، « توحید »، « فلق » و « ناس » را بخواند و بعد 3 مرتبه آب دهانش را به طرف چپ بیندازد که انشاءالله ضرری متوجه او نخواهد شد

سلام بر تو ای بهارِ مردم و شادابیِ دوران ها...#اللهم_عجل_لوليك_فرج🌸
 می گویند منقول است که: کسی که در خواب چیزی ببیند که غمگین و ناراحت شود اول این دعا را بخواند : ...

ممنونم گلم 

میشه لطفا برا حاجتم دعا کنید یه صلوات بفرستین هر کسی خوند برام دعا کنه سپاسگذارم .❤

من هروقت خواب بدي ميبينم اينو ميخونم و هم اينكه توي تعبير خواب ها نوشته خواب خوب توي ماه رمضان بركت و شاديه و خواب بد تعبيري نداره 

خيالت راحت

سلام بر تو ای بهارِ مردم و شادابیِ دوران ها...#اللهم_عجل_لوليك_فرج🌸
من هروقت خواب بدي ميبينم اينو ميخونم و هم اينكه توي تعبير خواب ها نوشته خواب خوب توي ماه رمضان بركت ...

خدا از دهنت بشنوه الهی امین