2777
2789

سلام 

بذاريد يجا مفصل بگم 

بگين اين چيزا عاديه يا حسم درسته؟؟

من يه خانم متاهلم 28سال دارم.

نزديك 10ساله  يه دوست صميمي دارم.هردومون تو اين شهر كاملا غريبيم و از حانوادهامون دوريم.ما همزمان با هم ازدواج كرديم اما من طلاق گرفتم ولي دوستم همچنان با شوهرشه.من بعد طلاق خيلي اذيت شدم همه جوره مالي،عاطفي.ولي اصلا برا ازدواج دوم عجله نداشتم.تا اينكه يه موقعيت خوب يعني همسر الانم پيش اومد و ازدواج كردم .اما از مدتها پيش دوستم و همسرش با هم اختلاف دارن.خيلي زندگيشون بهم ريخته و هيچ احترامي ديگه برا هم قايل نيستن.چنبار خاست طلاق بگيره اما چون خانوادش پشتش نيستن و از طرفيم از طلاق ميترسه فعلا زير يه سقفن اما طلاق عاطفي دارن يجوراي.هركي خرج خودشو درمياره و پولشو برا خودش خرج ميكنه.مهمونشون كه مياد فاميل هركدوم باشه خودش خرجشو ميده.هررروز اختلاف و دعوا..چنبارم تو گوشي شوهرش چتهاي خصوصي با همكاراشو ديده.يبار دوستم داشت درددل ميكرد ميگفت شوهرم خيلي دلمو شكسته  جلو خانوادش كتكم زده 

هيچ احترامي پيش خانوادش ندارم 

ميگفت نياز دارم يه مرد پشتم باشه.بهم محبت كنه.ميگفت به حدي از چشم افتاده كه دوس دارم يه مرد ديگه تو  زندگيم باشه فقط و فقط و فقط بهم محبت زباني كنه.حتي شده الكي.تو محل كارم يه اقاي ازش خوشش اومده بود دوستم بدش نميومد ازش اما اون وقتي متوحه شد اين متاهله كنار كشيد و ديگه نيومد سراغش.

خلاصه

مدتيه حس ميكنم زيادي داره به شوهرم نزديك ميشه.ما دوتا باهم رفت اومد داريم اما شوهرامون همديکرو نديدن و نميشناسن.پس طبيعيه يكم از شوهراي هم خجالت بكشيم و راحت نباشيم.حالا رفتاراش چيان مثلا...

قبلنا ميومد خونم قبل اينكه موقع ناهار يا شام همسرم برسه خونه ميرفت ميگفت مزاحمتون نشم.

الان بعضي وقتا بياد خيلي ميمونه مثلا تا موقع شام ميمونه هي ميپرسه شوهرت كي ميرسه .بعد مثلا هي ساعتو نکاه ميكنه ميبينه ديرش شده عجله نميكنه برا رفتن ميگه شوهرت رسيد ازش ميخام منو برسونه خونمون..درصورتيكه قبلا روش نميشد من و همسرم برسونيمش خونش.

يا مثلا خيلي سوالاي خصوصي ميپرسه در حدمسايل جنسي و اينكه شوهرم تو رابطه چجوريه 

من اصلا حس خوبي ندارم 

خيلي ميپرسه 

ول كنم نيست

ميگم عزيزم اين چيزا هيلي خصوصين يه عصبي ميكنه بعد دوباره چن روز ديگه ميپرسه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه راش نده بگو از اخلاق گندیدت که چند وقته داری خوشم نمیاد دیگه اینورا پیدات نشه   

97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭    واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃
به نظر منم رفتاراش غیرعادیه. مواظب باش،توی این دوره و‌زمونه به هیچکس نمیشه اعتماد کرد 

خيلي دلشوره دارم..

خيلي از زندگي من همش تعجب ميكنه 

همش ازاخلاقاي همسرم ميپرسه 

مثلا اينكه مابا هم خوبيم خيلي براش.غيرعاديه 

گلم سعي كن همين الان پرتش كني از زندگيت بيرون تا فردا نياي اينجا تايپك بزني خيانت شوهرم و دوستم 

حواست خيلي باشه عزيزم بهش اعتماد نكن اصلا 

نزار هيچ وقت هم با شوهرت تنها باشه 

اصلا رفتار طبيعي نيست اين هاي كه گفتي 

پس بهتره تا زندگيت بهم نريخته رابطه ات رو باهاش قطع كني 

اينكه خيلي تابلو خطرناكه... 

چند بار خواست بياد خونه ت بپيچونش. بگو بيرون قرار بذاريم هوا خوبه حوصله م تو خونه سر رفته دلم ميخواد از خونه برم بيرون. كافي شاپ يا رستوران قرار بذارين ترجيحاً، كه خرج داشته باشه شايد به خاطر خرجشم كه شده كمتر بياد. اول پاشو از خونت ببر، بعد كم كم باهاش رفت و آمد نكن كلاً. بگو شوهرم تازگي بهم گير ميده نميذاره برم بيرون