2777
2789
عنوان

فک کنم دردام شروع شده ....😥😓

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 88 پست

کسی پیشت هست؟

پاشو یه شربت زعفران درست کن بخور 

یه دوش بگیر 

خرما هم حتما ببر با خودت

برای من و همه منتظرا هم دعا کن به امید خدا امشب نی نی بغلت خوابه

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی هر کی بچه میخواد ...یه سالم و صالحش رو بهش بده آمین

برو گل گاو زبون و نبات غلیظ دم کن چندتا لیوان بخور قرص ملین داری تو خونه بخور رودهات خالی شه زایمانت راحت شه

خدایا من چشمامو میبندم🙈تو هفته هامو ببر بالا😘😘😘😘
کسی پیشت هست؟ پاشو یه شربت زعفران درست کن بخور  یه دوش بگیر  خرما هم حتما ببر با خودت ...

آره شوهرم اولش هول شد سریع پاشد ماشین اینا حاضر کرد ..گفتم یکم صبر میکنم...دوش گرفتم...خرما هم برداشتم 

کیسه ندارم.....مامای همراه گرفتم ...ان شاالله که اون داره

کیسه ابگرم نبود برو تو دستشویی اب گرم بگیر رو شکمت به حرف پرستار و اینام گوش نده که لباست خیس میشه مجبور میشن عوضش کنن

خدایا من چشمامو میبندم🙈تو هفته هامو ببر بالا😘😘😘😘
کیسه ندارم.....مامای همراه گرفتم ...ان شاالله که اون داره

نه کیسه رو خودت باید. بگیری سر راه از داروخانه تهیه کن

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

خدا کمکمون کنه.همش دوست داشتم سزارین شم.الان چند وقته تو فکرم اومده چرا طبیعی نه

من یه بار طبیعی آوردم ....منتها ۱۰ سال پیش ۱۸ سالم بود....الانم گفتم اون موقع تونستم ..پس الانم ان شاالله میتونم