2777
2789
عنوان

ازدواج هاي موفق

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 149 پست
چقدر تو بیشعوری بااین شعورتم حتما میخوای یه دکترهم بیاد بگیرتت. واقعا که خلایق هرچه لایق

اینجور به شوهر الانشم توهینه 

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرم از پزشک فقط یه چی شنیدی  تخصص داروسازی چیه 😑🙂  اون دکترای داروسازیه و پزشکی ...

داروسازی پیراپزشکیه!؟😕😕پزشکی دندون و دارو سه تا رشته دکتراپیوسته هستن

به رشته های کارشناسی میگن پیراپزشکی مثل فیزیو،پرستاری ،مامایی و غیره

بعد داروسازی تخصص هم داره طول دوره تخصصم خدود پنج ساله مثل بالینی،گیاهیی،نوروساینس،اقتصاددارویی و غیره

درمجموع تخصص داروسازی حدود۱۱سال زمان نیازه

والا پشيمون شدم دكتري كع مثل تو شبا تو سايتاي مختلف بچرخه همون بهتر با يكي مثل خودش باشه

من دکتر نیستم، ولی تو خیلی بیشعور و احمقی که داری زندگی یکی دیگه را بخاطر خودخواهیا خودت خراب میکنی.

از خدا بخواه بهت عقل بده نه شوهر پولدار.

من دکتر نیستم، ولی تو خیلی بیشعور و احمقی که داری زندگی یکی دیگه را بخاطر خودخواهیا خودت خراب میکنی. ...

شوهرم پولداره اطرافم پر از دكتره از داييم و زن داييم و عموم و زن عموم گرفته تا .....

وظیفمه کاری نکردم که، مرطوب کننده به جنس پوستت بستگی داره، اگر خیلی خشکه ریچ کرم اون عالیه،اگر چرب ...

خیلی ممنونم

لطف کردین😍😘🤗🤗🤗🌹🌹🌹🌱🌱🌱🌱

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم