2777
2789
عنوان

خواب دیدم ک...

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 28 پست

اره ،همین بختکه،فک کنم جنه،دیشب خوابیده بودم وقتی چشامو باز کردم دیدم یکی داره بطرفم میاد سیاهه سیاه بود،خیلی ترسیدم اصلا نتونستم تکون بخورم،ب خیال خودم جیغ می‌کشیدم ولی صدام زیاد درنمیومد تا اینکه شوهرم صدامو شنید بیدارم کرد،لامصب هرچی آدم تکون بخوره اصلا نمیذاره،ولی تو این حالت آدم بیداره فقط نمیتونه خودشو تکون بده،من ک این موقع ها هرچی میبینم،پسرمو شوهرمو،ازشون میپرسم اینجا بودین میگن ن،منم میگم خودم با چشای خودم دیدمتون،چطور ن؟ ولی بنظرم جن بودن ،وقتی ک اونا گفتن مانبودیم😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ،همین بختکه،فک کنم جنه،دیشب خوابیده بودم وقتی چشامو باز کردم دیدم یکی داره بطرفم میاد سیاهه سیاه ...

وای خواهر من تنهام با این چیزایی که تو تعریف کردی تا صب باید بمونم زیر پتو از ترس😂😂😂

گروه ابی💙💙💙وزن اولیه 75.600💙   هدف اول 73🔐هدف دوم 70 🔐وزن هدف67🔐     من میخوام پس میتونم شروع رژیم 26دی 99.به کمک گروه بامداد خمار
وای خواهر من تنهام با این چیزایی که تو تعریف کردی تا صب باید بمونم زیر پتو از ترس😂😂😂

من ک همیشه باهاش سرو کله میزنم،یمدت هرشب می اومد،شبا از ترسش نمی‌تونستم بخوابم،ولی الان کمتر شده شاید هفته ای یکی دوبار بیاد،تو بالشم اسفند گذاشتم دیگه کمتر میاد

من ک همیشه باهاش سرو کله میزنم،یمدت هرشب می اومد،شبا از ترسش نمی‌تونستم بخوابم،ولی الان کمتر شده شای ...

وای

گروه ابی💙💙💙وزن اولیه 75.600💙   هدف اول 73🔐هدف دوم 70 🔐وزن هدف67🔐     من میخوام پس میتونم شروع رژیم 26دی 99.به کمک گروه بامداد خمار
دور از جون.  آخه این چه خوابیه می بینی؟ یه کم قهرید فقط دشمن جونی که نشدید.

از دشمن دشمن ترن والا بخدا وقتی به زنداداش خودش که ناموسشه فوش ناموسی بده ادم نیس که دیگ

متاسفانه علتشو نمیدونم اگ کشف کردی ب منم بگو

باشه عشقم چشم

دهن به دهن نشو باهااااش چه بی ادبهههههه

خداروشکر جلو شوهرم جرعت نداره واسه اون یبارم یه کتکی خورد از شوهرم تا عمر داره فک کنم یادش نره

ببین سوره ی بقره رو از بازار دانلود کن بذار غروب یا قبله خوابت کامل بخونه هر روز بذار میگن خونه ای ک توش سوره ی بقره خونده بشه هر شیطانی رو دور میکنه و شیطان و اجنه از اون خونه متنفر میشن وفراری من هر روز میذارم حتی اختلافای من و شوهزم کم میشه ولی متاسفانه من ب نمازم اهمیت نمیدم زیاد هر چی میکشم از این بی نمازیه

ببین سوره ی بقره رو از بازار دانلود کن بذار غروب یا قبله خوابت کامل بخونه هر روز بذار میگن خونه ای ک ...

فداتشم عزیزم چشم حتما