پیپا مدیر استارتر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 283 عنوان چطوری میتونم کمکش کنم 76 بازدید | 4 پست متوجه شدم دوستم با دوست پسر سابقش وارد رابطه شده با وجود تأهل دوتاشون و بچه و... چکار کنم 1398/03/09 | 02:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_هانيـهٓ_ عضویت: 1396/10/28 تعداد پست: 1145 تو یه گوشزد بکن که زندگیت خراب میشه و دوستانه حرف بزناما تا حودش نخواد شاید در ظاهر بگه باشه اما ادامه میده ما خودمون حوصله کارای خودمونُ نداریم سپردیمش به امانِ خدا، اونوقت شما کاره خودِتُ ول کردی پیگیرِ مایی؟:\
پیپا مدیر استارتر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 283 تو یه گوشزد بکن که زندگیت خراب میشه و دوستانه حرف بزن اما تا حودش نخواد شاید در ظاهر بگه باشه اما ا ... اینو فهمیدم از استرس دارم میمیرم اخه چرا به من گفت دیوونه
_هانيـهٓ_ عضویت: 1396/10/28 تعداد پست: 1145 اینو فهمیدم از استرس دارم میمیرم اخه چرا به من گفت دیوونه انشاالله که فقط زود پشیمون بشهحتی اگه عاشق همم بوده باشن دیگه الان دوتا زندگیه جدا دارن و امیدوارم تا دیرنشده بفهمه ما خودمون حوصله کارای خودمونُ نداریم سپردیمش به امانِ خدا، اونوقت شما کاره خودِتُ ول کردی پیگیرِ مایی؟:\