2777
2789
عنوان

قرص امگا 3 در بارداری

573 بازدید | 5 پست

خانوما از ماه چندم بارداری دکتر به شما قرص امگا 3 داد و اینکه چند روز در هفته باید بخورید دکتر من اصلا نداده ولی از خیلیا شنیدم که باید خورد؟!

ماه اخر ی روز درمیون ،ب این دلیل نداده دکترتون ک حتما دوز کم اگا 3رو تو مولتی ویتامین پریانتال داره حتما اونو داده چون دوز بالا یا هروزش تو ماههای پایین بچرو بیش فعال میکنه

دعا کنید برای آرامش روح پدر عزیزم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماه اخر ی روز درمیون ،ب این دلیل نداده دکترتون ک حتما دوز کم اگا 3رو تو مولتی ویتامین پریانتال داره ...

اخه اصلا مولتی ویتامین هم نداده فقط کلسیم و فیفول داده رفتم تو ماه 6 

اخه اصلا مولتی ویتامین هم نداده فقط کلسیم و فیفول داده رفتم تو ماه 6 

خوب ازش بپرس اگر روزی ی سیب وی میوه ویتامین ث بخوری امگا 3 تم از ماهی و گردو تامین کنی پریانتالم نیاز نیست ولی پریانتالو بهش بگو اگر گیرت اومد بخر فوق العادست غیر اهنو کلسیم من پریانتال خوردم بارداریم از بارداری قبلی بهتر پیشرفت انشاله بدنیا اومدنشم اینطور باشه

دعا کنید برای آرامش روح پدر عزیزم