2777
2789
عنوان

خاطره خنده دار راجب آزمایش😎

2338 بازدید | 45 پست

سلام بچه ها راجب آزمایش رفتنتون خاطره باحالی دارین بگین

من خودم یک هفته قبل رفتن ازمایش نامزد نامردم گولم زد گفت بعد آزمایش فیلم آموزشی هم هست 

منم تازه یک هفته بود باهاش آشناشده بودم وااای داشتم از خجالت میمردم کیف مامانمو پر شکلات کرده بودم ک اونجا قش کردم بده بخورم خیلی حالم بد بودوقتی رفتیم ازمایش منتظربودم عین میت شده بودم و مث سکته ای ها میلرزیدم بعد ک برگه رو گرفتم دیدم نوشته فیلم مال اونایی ک میان ازمایش عقد میدن 

بعد اون درود ها بر خاندان نامزدم فرستادم هنوزم یادش میفتم ازش لجم میگیره چقد تحت فشار بودم😖😖😖😖😖😖😖

تو مرد باش اشک کسیو در نیار نمیخاد مردباشی گریه نکنی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واسه اقایون کلاس نذاشته بودن،شوهرم پیام میداد ،خوب به حرفهای استاد گوش کن😑😑🙄

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
واسه اقایون کلاس نذاشته بودن،شوهرم پیام میداد ،خوب به حرفهای استاد گوش کن😑😑🙄

خخخخخخ واااای🤣🤣🤣🤣🤣🤣میخاسته تو یادبگیری بهش بگی

دقیقا😂😂😂

😁😁😁 اول صبحی با شکم خالی بشینی شمبول تماشا کنی خودش خاطره ست

بعد ی سری دختر بودن خب مثلا خجالتی ،اونقد ذوقشون جالب بود هی سرشون میبردن زیر صندلی بعد چهار چشمه نگا میکردن  انگار اومده بودن تماشای براد پیت 😁😁😁😁

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 
😁😁😁 اول صبحی با شکم خالی بشینی شمبول تماشا کنی خودش خاطره ست بعد ی سری دختر بودن خب مثلا خجالتی ...

🤣🤣🤣وای من دوستم خیلی شوخه رفته بودن گفت ما همگی با دخترا میخندیدیم یهو دیدیم یه چیز رو پرده را...شد😖😖😖مو به تنمون سیخ شد

😖😖😖😖🤣🤣🤣🤣نگفتی مشکوک میشن بهت

یه سرویس بود برا همه هم آقا هم خانم من رفتم داخل هرچی منتظربودم جیشم کم اومد پشت درم هی میگفتن خانم زود باشه آب ریختم توش راحت😁😄

یه سرویس بود برا همه هم آقا هم خانم من رفتم داخل هرچی منتظربودم جیشم کم اومد پشت درم هی میگفتن خانم ...

هههه بابا جیشت یه قطه هم کافی بود نمیخاست یه لیتر ببری